CoffeeLover yaparsn mayayı azalt sütçüyü değiştir belki inek bozuk 😂😂
Yoğurt meselesi
lanjalee tutmadı dediler ki sirke kat yoğurt kesilsin kaynat öyle peynir olur dediler , inandım başıma neler geldi bi bilsen
🤣🤣🤣 tahminnnn edebiliyorum örnek ben.
CoffeeLover sende denedin mi onu 😅 bizi ancak bizim gibiler anlar , gel sarılalım 🫂
TombulHatun ay sesli güldüm🤣🤣 eşimde takmış hep aynı yere bak inekler arkada çayırda otluyor ne yediğini biliyoruz en azından deyip dadandı o adama hep😁
lanjalee ayyyyy denemezmiyim sus susss 🤣 ne çektik beee
CoffeeLover olurda yoğurdun tutarsa bana da göster bi umut belki becerebileceğime inanırım 😅
lanjalee 🙈🙈 keşke hahaha
CoffeeLover Yerdeki otun ne olduğunu biliyormuymuş yada gezen inekle sütünü verdi inek aynı inek mi 😂 artık kimseye güvenim kalmadı 😂😂
lanjalee şimdi aklıma geldi acaba mesela 3 lt yapacaksak 2 litre inek 1 litre manda sütünü karıştırıp yapınca manda sütünün o yoğunluğundan tutarmı😆 artık kendi kendime deney yapacam ne gelirse aklıma
TombulHatun aaa bak kız o mantıklı arkada millete gosteriyolarda möler bunlar diye😆 peki süt hangilerinin 😁
CoffeeLover bence sütten bide farklı dene ve buraya yaz merakla bekliyorum 😅
Neselibiri bi olsa ilan edicem zaten 😆
CoffeeLover hahah yok kız sütten o sütten beceriksiz kadın yoktur kötü malzeme vardır 😂😂
Neselibiri hehehe bunu ben söylediğimde işte züğürt tesellisi ne edecen diye cevap aldım😁😁😁😁
CoffeeLover her şey mümkün bu devir de babanın oğluna güvenmeyeceksin 😂
TombulHatun
Benim dilim tam bir şifa kaynağıdır her derde devadır….
belladonna ahaha bilmem mi
lanjalee
Anlat merak ettim neler geldi ahshshsh
TombulHatun vayy tuttum bunu 😁😁 yazdım kenara