CoffeeLover sütü degistir sütun kalitesinden de yigurdun kıvamı değişir . Ben 6 saatten fazla sarılı tutarim. Benim mutfak soguk oldugundan baya kat kat sarıyorum . Yazin hava sucakken birazcik soguga yakin ilik , kışın da iliktan birz sıcak tutarim sütü. Eger ev yapımı yoğurt kullaniyirsan maya olarak fazla katmana gerek yok. Ben 4.5 lt r ye 1 tatli kasigi kadar katarim . Fazlasi eksi yapar

Bütün taktiklerle evde olan son 2 lt denedim akşam sekizde açıcam bakalım bu defa işte bu diyecekmiyim😆 artık bu da olmazsa @TombulHatun dediği teoriye göre inekçikler bozuk diyeceğiz yoksa artık olmaması imkansız😁

TombulHatun oldu kız oldu vallahi oldu🤣 bu defa denilen gibi sadece 1 yemek kaşığı maya koydum.demekki ben mayasını abartıyormuşun nekadar çok koyarsam okadar ekşi olur sanıp çorba yapıyormuşum.@lanjalee

CoffeeLover maşallah 🧿 başarmışsın sonunda , bana da ilham oldun ilk fırsatta denicem 🙃😂

TombulHatun hahah ben yine şüpheliyim ineklerden garantiside yoksa demek elde olanı gelene ittiriyor 😁

CoffeeLover çok erken canım benim annem de kayın validem de yoğurdu iki üç gün bekletmeden açmazlar o zamn çabuk sulanır diye bide yoğurt bekledikçe katılaşır

CoffeeLover sütü bir kaç taşım kaynatıyorum parnakla ısısını test ediyorum tatlı kaşığı kadar yoğurtla mayalıyorum taş gibi oluyor