lanjalee
Hakkınızda hayırlısı olsun, gazanız mübarek olsun djdjsjsk
Yoğurt meselesi
belladonna sağolasın yoldaş 😂
CoffeeLover sütü degistir sütun kalitesinden de yigurdun kıvamı değişir . Ben 6 saatten fazla sarılı tutarim. Benim mutfak soguk oldugundan baya kat kat sarıyorum . Yazin hava sucakken birazcik soguga yakin ilik , kışın da iliktan birz sıcak tutarim sütü. Eger ev yapımı yoğurt kullaniyirsan maya olarak fazla katmana gerek yok. Ben 4.5 lt r ye 1 tatli kasigi kadar katarim . Fazlasi eksi yapar
Bütün taktiklerle evde olan son 2 lt denedim akşam sekizde açıcam bakalım bu defa işte bu diyecekmiyim😆 artık bu da olmazsa @TombulHatun dediği teoriye göre inekçikler bozuk diyeceğiz yoksa artık olmaması imkansız😁
CoffeeLover kız hemen açma biz hep bir kaç gün sonra açarız
CoffeeLover hahaha bence olacak gibi hissediyorum eğer olmazsa inek bozuktur 😂😂
Neselibiri 6-7 sonra hep açıyorum ben
TombulHatun oldu kız oldu vallahi oldu🤣 bu defa denilen gibi sadece 1 yemek kaşığı maya koydum.demekki ben mayasını abartıyormuşun nekadar çok koyarsam okadar ekşi olur sanıp çorba yapıyormuşum.@lanjalee
CoffeeLover maşallah maşallah afiyet olsun 🌸 demekki inekler bozuk değilmiş 😂😂
CoffeeLover maşallah 🧿 başarmışsın sonunda , bana da ilham oldun ilk fırsatta denicem 🙃😂
CoffeeLover saat mi ?
Neselibiri evet canım eksik yazmışım🙂
lanjalee deneye deneye öğrenicez🤣
TombulHatun hahah ben yine şüpheliyim ineklerden garantiside yoksa demek elde olanı gelene ittiriyor 😁
CoffeeLover kendimizden umudu kesmeyelim diyorsun yani 😅
lanjalee tabikiiii
CoffeeLover çok erken canım benim annem de kayın validem de yoğurdu iki üç gün bekletmeden açmazlar o zamn çabuk sulanır diye bide yoğurt bekledikçe katılaşır
CoffeeLover sütü bir kaç taşım kaynatıyorum parnakla ısısını test ediyorum tatlı kaşığı kadar yoğurtla mayalıyorum taş gibi oluyor
asyacan canım ben mayayı çok koyuyormuşum bulduk sorunu🙂