reziloldukbabaaaa aa ne güzel boya nasıl tutuyo kızıl renk saçın üstüne
Yalan-Doğru🎭😼🥳
- Düzenlendi
reziloldukbabaaaa uçları biraz yıprandı onuda uçlarda keserek hallettim bu arada saçımı evde kendim boyuyorum kuaföre gitmiyorum hiç
Bahtsizbedevi_ sarıya boyayınca açtırmıştım mora boyayınca direkt boyadım şaşırtıcı bir şekilde tuttu😂😂
Bahtsizbedevi_ ayy en iyisi ya o da beceri istiyor biraz maşallah kız on parmağında on marifet 😂
reziloldukbabaaaa hahah ilginç ben kızıl yaptığım zaman açması biraz zor oldu senin doğal kızıl onun üstüne nasıl başka renk boya sürüyorsun ve nasıl tutuyo 🤣
- Düzenlendi
reziloldukbabaaaa teşekkürler efenim daha önce cesaret edemiyodum beceremem diye bazen görümcemi çağırıp boyatıyodum sonra bi gün düşündüm ben niye kendim yapmıyorum diye ve boya alıp kendim yapmaya başladım ilk yapamam rağmen çokta güzel boyadım hiçbiyerime bulaştırmadan ondan sonra hep kendim boyamaya başladım bu seferde görümcem bana geliyo boya sürdürmeye🤣
Bahtsizbedevi_ bilmiyorum ki tutmaz diye nasılsa birde bol sürmüştüm 😂😂
Bahtsizbedevi_ başına iş almışsın görümcene de yaparak 😂😂😂
reziloldukbabaaaa ben 5 bilgi vereceğim biri doğru olacak. Doğruyu bulun 😂😂
1) kahramanmaraslıyım
2) 1.63 boyundayım
3) 73 kiloyum
4) kova burcuyum
5) 1 kızım bir oğlum var
Hadi herkese başarılar. Doğru bilenee burdan kalpli öpücük yollayacağım😂😂😂
etoile 5. bence😂
reziloldukbabaaaa gongghh yanlış cevap 😂😂😂
Bahtsizbedevi_ balık burcu sekse duşkun olmaz . Nerden bildiğimi sorma :)
etoile 2 bence
Cicekliperde değil ahahhassss 😂😂😂
Cicekliperde ask olsun çiçekli bir seneden fazladır beraberiz bangır bangır söylediğim bir şey vardı nasıl unutursun😂
etoile kova burcu değilsin o zaman 😂😂
etoile canım nereli olduğunu biliyorum. Çocuk şeyini de biliyorum. Kilo olayını da biliyorum 😂😂 o yüzden boy dddim .
etoile ben balık hafızalıyım 😂