Kızlar spiralin iki çeşidi oluyor bakır spiral ve hormonlu spiral diye hangisini taktırmak daha mantıklı araştırdım ama sizinde fikirlerinizi almak istedim yardımcı olursanız çok sevinirim 💖

cananlcm bakir spiral adet kanaması çok değilse takılıyor hormonlu ise yoğun adet geçirenler icin diye biliyorum

Ben bakırlı kullaniyorum onu tavsiye edebilirim 😊

Merak ettiğim soruyu sormışsunuz teşekkürler benide etiketlerseniz sevinirim bu iğne vurduranlar var o nasıl bişe ne kadar koruyor bilenler aydınlatabilirmi

lolopoo tabi etiketlerim iğne konusunda 3 ay koruyor diye biliyorum ve tekrar vuruluyorsyn yanlış da alabilir tam bilgiye sahip değilim canım

perimasali802_ evet bende öyle biliyorum canım bakır taktırıcam büyük ihtimalle bi doktordan da bilgi almak istiyorum açıkçası çok teşekkür ediyorum 🫶

cananlcm asla öyle bir kilo yapma meselesi söz konusu değil ya bunlar uydurma ben de sordum Dr güldü ne alaka yani

cananlcm hayır hormonlu kilo falan yapmıyor kullanıyorum ve bunu taktırmadan önce doktoruma da sordum asla kilo yapmaz dedi hurafe onlar dedi taktırdım gerçekten yapmadı. Bakır ve hormonlu konusuna gelecek olursak hormonlu tercih ettim gayet memnunum konforlu bi korunma yöntemi. Adetimi azalttı lekelenme şeklinde adet oluyorum normali de buymuş

cananlcm Benim ki bakır kanamam çok oluyor bazen ara lekelenmem oluyor ama yinede memnunum koruyor şükür

peynirlimakarnaa anladım çok teşekkür ederim yarın gidicem bakalım bunun için erken mi gitmek gerekiyor acaba ona göre randevu alayım

asyacan anladım çok teşekkür ederim yarın doktoruma sorulan bakalım o nedicek bide erken mi gitmek gerekiyor acaba

cananlcm Erken derken neyi kast ettin canım?
                    Bide reglken taktırdım ben öyle daha rahat takılıyor

asyacan sabah mı gitmek gerekiyor demek istedim güzelim evet bende şu an adetliyim yarın 3. Günüm olacak inşallah çok ağrı yapmaz 🥺

cananlcm saat fark etmiyor ya mesai saatinde gitmen yeterli
                        Ben gittim doktor ultrasonla baktı spiral taktırmak için geldim dedim yukarı doğumhaneye git dedi gittim ebe taktı hemen