Kızlar bebek için ilişkiye gitmeyin keisnlikle her ay hüsrana uğrarsınız kendim den biliyorum ne zaman bebek için girdiysek olmadi bir gün denk gele aceleyle girmiştik hiç düşünmeden o ay hamile kaldım ama aklıma bile gelmemişti nasıl olsa bu ayda olmicak demiştim bide baktım ki hamileyim 😊😊

2 senedir ugrasıyorum tüm tahlıller yapıldı hiç bir sorun cıkmadı her ay son 10 gün 10 sene gibi gecıyor hep hüsran cnm allah işallah tüm olmayanlara nasıp eder son 1 gün kaldı bakalım bu ay ne olucak

HlyaAktay evet canım keisnlikle hep düşünmekten her ayı beklemekten geç oldu yani her ay hamile kalıcam diye düşünürdüm kaldım büyük ihtimalle stresten düşük yaptım fark etmemistim çünkü daha sonra da aceleyle oldu falan ikizlere hamile kaldım fakat bunyem kaldırmadığı için 3 aylik hamileyken kalbi durdu ama oğlum sağlıklı doğdu çok şükür

Hamile kalmak isteyenlere onerim ayaklari yukari dikin ve iliskiden sonra 10 dk falan bekleyin oyle

Bn 3aydır evlıyım esım ve bn cocugumuzun olmasını cok ıstıyoruz bugun normalde adet gunum ınchAllh hayırlısı ıle olmaz

Vera insallah hepimize wersin rabbim şu mübarek günde hepimizin duasi kabul 👍 olsun