piyangobileti kizatasozu 29 günlükken de benim oğlum anne dedi kimseye inandıramadim demek ki gerçekmiş 🥰
Goat Bahtsizbedevi_ Baba oldu,ağlayınca bile çok nadir anne diye ağlar. Geçen rutin kontrolde kan verdik orada ağlarken baba diye bütün odayı inletti
Bahtsizbedevi_ Goat aynı benim bebeğimde öyle rahatsız biraz dün ilk enne diye ağladı çok mutlu olmuştum enne demesine 🥹bide mam diye ağladı
aynoluyonoluyo CoffeeLover ayy Yanlız değilmişim. Benim oğlumda babasına resmen aşık evde babasının vesikalık fotoğrafı ile geziyor babası işte olduğu zamanlarda vesikalığını öpüyor😂 içten bir babamm diyor ki yani benim bile içim eriyor 😂 beni babasının yanına yaklastırmıyor babası eve geldiği zaman hadi git diyor bana😂😂
peynirlimakarnaa Bahtsizbedevi_ ilk baba dedi, sonrasında mama, suya bu, nene,anneanne, havhav şimdi pisi pisi 😂 11 aylık şimdilik bu kadar bilmiyorum az mı
peynirlimakarnaa Bahtsizbedevi_ tv kestiğimizden beri daha çok konuşmaya başladı pispisi havhav anneanne kelimelerinş 1 haftada çözdü tabi buna ek öpücük atma bitti diye el çırpma falan da var
seraydural98 peynirlimakarnaa doktorlar boşuna dememişler 2 yasa kadar TV tablet telefon vermeyin diye ben TV izlerken benim oğlan hiç bakmadı ben izlesin dedim o izlemedi
peynirlimakarnaa seraydural98 doktorlar haklılar. Fakat her çocuk da her anne de her yeni gün de farklıdır, kimse bile isteye keyif yapmak için çocuğuna bu kötülüğü yapmaz, yapacağını düşünmüyorum
seraydural98 Bahtsizbedevi_ kimseye TV izletme diyemeyiz bazıları mecbur izleyebilir ama inanın konuşmaya çok engelliyor görüyorum yeğenim var telefon veriyolar eline e yaşında sadece anne diyor benim oğlum 1 yaş hiç TV tablet telefon almıyor kendi istegiyle ondan daha fazla kelimeler konuşuyor ve artık daha anlamlı kelime kullanıp konuşuyor diyebiliriz