ikiprensesannes anladım canım
Evet kızlar bebeğinizin ilk kelimesi ne oldu
Bahtsizbedevi_ evet karga😂
Bahtsizbedevi_ baba dedi
Bahtsizbedevi_ ilk baba dedi, sonrasında mama, suya bu, nene,anneanne, havhav şimdi pisi pisi 😂 11 aylık şimdilik bu kadar bilmiyorum az mı
peynirlimakarnaa 11 aylık için yeterli bence bukadar kelime maşallah miniğe🥰
Kbranur65 yerim onun baba diyen ağzını🥰
Bahtsizbedevi_ tv kestiğimizden beri daha çok konuşmaya başladı pispisi havhav anneanne kelimelerinş 1 haftada çözdü tabi buna ek öpücük atma bitti diye el çırpma falan da var
peynirlimakarnaa oyy yerim ben onu 🥰
burjuva ise gelince anne keyifli olunca baba
Bahtsizbedevi_ evet çünkü akşama kadar hep anneleri goruyolar babayı ozluyolar ondandir
peynirlimakarnaa doktorlar boşuna dememişler 2 yasa kadar TV tablet telefon vermeyin diye ben TV izlerken benim oğlan hiç bakmadı ben izlesin dedim o izlemedi
seraydural98 aynen olabilir
Bahtsizbedevi_ kimseye TV izletme diyemeyiz bazıları mecbur izleyebilir ama inanın konuşmaya çok engelliyor görüyorum yeğenim var telefon veriyolar eline e yaşında sadece anne diyor benim oğlum 1 yaş hiç TV tablet telefon almıyor kendi istegiyle ondan daha fazla kelimeler konuşuyor ve artık daha anlamlı kelime kullanıp konuşuyor diyebiliriz
Bahtsizbedevi_ bizimki kedi oldu💕
seraydural98 anladım canım benim çocuğumda izledi ama konuşma geriliği hiçbirinde olmadı çocuktan çocuğa farkediyo
Aselparlaa yaa kedi diyen dillerini yesinler miniğin🥰
seraydural98 doktorlar haklılar. Fakat her çocuk da her anne de her yeni gün de farklıdır, kimse bile isteye keyif yapmak için çocuğuna bu kötülüğü yapmaz, yapacağını düşünmüyorum
Bahtsizbedevi_ benimkide 11 aylık bilerek babaya alıştırdım baba diyor
incinmissindedi ben alıştırmadığım halde baba diyo daha 7 aylık ağzında sadece baba kelimesi var şuanlık