piyangobileti kizatasozu 29 günlükken de benim oğlum anne dedi kimseye inandıramadim demek ki gerçekmiş 🥰
Goat Bahtsizbedevi_ Baba oldu,ağlayınca bile çok nadir anne diye ağlar. Geçen rutin kontrolde kan verdik orada ağlarken baba diye bütün odayı inletti
Bahtsizbedevi_ Goat aynı benim bebeğimde öyle rahatsız biraz dün ilk enne diye ağladı çok mutlu olmuştum enne demesine 🥹bide mam diye ağladı
aynoluyonoluyo CoffeeLover ayy Yanlız değilmişim. Benim oğlumda babasına resmen aşık evde babasının vesikalık fotoğrafı ile geziyor babası işte olduğu zamanlarda vesikalığını öpüyor😂 içten bir babamm diyor ki yani benim bile içim eriyor 😂 beni babasının yanına yaklastırmıyor babası eve geldiği zaman hadi git diyor bana😂😂
peynirlimakarnaa Bahtsizbedevi_ ilk baba dedi, sonrasında mama, suya bu, nene,anneanne, havhav şimdi pisi pisi 😂 11 aylık şimdilik bu kadar bilmiyorum az mı
peynirlimakarnaa Bahtsizbedevi_ tv kestiğimizden beri daha çok konuşmaya başladı pispisi havhav anneanne kelimelerinş 1 haftada çözdü tabi buna ek öpücük atma bitti diye el çırpma falan da var
seraydural98 peynirlimakarnaa doktorlar boşuna dememişler 2 yasa kadar TV tablet telefon vermeyin diye ben TV izlerken benim oğlan hiç bakmadı ben izlesin dedim o izlemedi