Ayy kızla nasıl grup yapalım birşeyler bende ağustan ayından itibaren 72 ile kilo vericem derken 78 oldum kilo vermek istiyorum en azından bayrama kadar tekrar 70 olsam

uzmanprf yaa ne güzel olmuş ben de kesinlikle zayıflıcam.benim beş kilo fazlam var hala veremedim ama dizi okuyunca heves ettim vercem

Beni de gruba alır mısınız kızlar

neinsanlarvar kesinlikle aç kalmadan kilo veriyorum ve de zorlanmiyorum onu pişir bunu bunu pişir yok kibrit kutusu kadar yağsız peyniri 5 adet tuzsuz zeytini vs vs bu tip şeyler beni yoruyor açıkçası her zamanki yemeklerimi aynı lezzette ve küçük porsiyonlarda yemek daha rahat ve daha mutlu edici birde tabi en geç 7 sonrası sıvı tüketim su çay bitki çayı gibi

duru78 didemerbkgzel grup oluşturulabilir.. İletişim kurup wp den de grup yapabiliriz maksat motivasyon olsun birbirimize

duru78 kızçem selam. ben çok kısa sürede bir anda 10 kilo almıştım ve doktora gittiğimde pkos teşhisi kondu. o zamandan beri sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum. Şimdi artık sadece protein ve yeşillik tüketmeye özen gösteriyorum hayatımdan karbonhidrat ve şekeri çıkarttım. mesela akşam yemekte et varsa mutlaka yanına salata yiyin pialv ya da makarna yemeyin. Mutlaka spor ve ağırlık kaldırmak da önemli 🌸