Kızlar zayıflama grubu kuralımmı 🥺 gittikçe ayı boğan oluyorum ben gıtmıyo kılo.
Kızlarrr🥲
duru78 kuralım hadi
duru78 bu arada evde ( tabata challenge ) yapıyorum Youtube yaz çıkar bunu gündüz yapıyorum akşamda halim kalırsa zımba yapmaya çalışıyorum geçen hafta bunları yaparak yediklerime de dikkat ederk 97.7 den 95.2 ye gelmişti kilom bence 1 hafta da iyi vermişim gene öyle işte kızlar sizde tecrübelerinizi yazabilirsiniz
Her sabah başlayıp akşam bitiriyorum artık rutin haline geldi 😂biraz rahatlamam lazım önce 😁
yesilisevdotunukoru jajajjaaj valla öyle oluyor, 🤣
duru78 diyet yapip kilo alan ilk insanlardan biriyim hedefim -10 iken şimdi 5 daha eklendi😂
asyacan kaçta uyanirsam uyanayim ilk isim 2 bardak Su içmek iştahı baya baya kesiyor ve kendimi ikna eden yöntemler buldum mesela diyet bana çok disiplinli ve kurallı geliyor ben sevmiyorum kurallı yaşamı yediklerimi değiştirmek yerine yeme şeklini saatimi ve sınırını değiştirdim ama ekmeği tamamen kestim ekmek artık hayatımda yok yemek istediğim herşeyi yine yiyorum hiç yemeyip iç geçirip canımın cekmesindense az yiyip vaktinde yiyip lezzetten mahrum kalmamayi tercih ediyorum bir tabak yiyorsuysam şimdi iki kaşık yiyorum 3 adet yiyorduysam şimdi 1 adet yiyorum ama mahrum kalmadan porsiyon küçülterek devam ediyorum bu arada bol su içiyorum insülin direncim içinde tarçınlı su içiyorum asla tatlı yeme ihtiyacı hissetmiyorum
uzmanprf kahvaltıda ne yiyorsun
neinsanlarvar ben safra kesesi ameliyatı oldum 1 ay önce alındı safram bu yüzden yumurta asla yiyemiyorum yiyebilsem muhtemelen haşlanmış yumurta en az üç tane yerim hem çok mükemmel tok tutuyor hemde seviyorum ama malesef yiyemiyorum hiç degistirmedim kahvaltı tabağım da aynı dediğim gibi ekmek yok sadece ve porsiyon olarak daha az peynir zeytin domates kapya biber avakado vs vs onun tuzsuz olanı bunun yağsız olanı diye kahvaltı ogunlerini ayirmiyorum ama kızartma kesinlikle yemiyorum çünkü oda malesef yasaklar listemde başta geliyor dediğim gibi az yiyorum ama herşeyi yiyorum 1 hafta içinde 3 kilom gitti çok az bir kilo gibi görünse de kalça ve basenlerimde çok belli şekilde değişikler var diyebilirim sadece zayiflamiyorum farkettim şeker ve hamur olmayınca sıkılaşma çok güzel oluyor.