Kızlar biraz garip gelebilir ama bişey sorucam hamileyken adet olan varmı ben en son şüpheli bir birlikteliğim olmuşru hatta burdada sormuştum neyse. Ben sın iki aydır adet oluyorum ama aynı hamile gibiyim koku hassasiyeti var kasık ağrısı var göpüslerde hassasiyet var adete sekiz gün varken dayanamayıp test yapmıştım erken gebelik testi ama negatif çıkmıştı ama vücudumda aynı hamileymiş gibi sinyaller veriyo. Acaba ben mi kuruntu yapıyorum piskolojikmenmi anlamadım

Tinnymom canım hamile kalma korkusu içimizde olduğu için psikolojiktir ama hamileyken adet olanda var mesela benim halam hamileyken bile düzenli har ay adet olurdu

Tinnymom psikolojikmen olabilir. Ama dediğiniz gibi hamileyken kanama olan bunu adet sananlar da var.
      Annemin bi tanıdığı karın ağrısı diye gitmiş 18 sene sonra ikinci çocuğunu kucağına almış çıkmış hastaneden. Bu bahsettiğim kişide adet düzensizliği varmış ve kiloluymuş karın şişliğini vs de fark etmemiş yani, eğer sizde de düzensizlik varsa ihtimal olabilir. Adeti bekleyin gecikirse eğer test yapın veya direkt gidip kan verin kesin sonuç için. Allah gönlünüze göre versin inşallah 🌸

goktugpasam ben her ay düzenli olurum ama benim de öyle tanıdığım var oda baya kilolu falan ama ben kilolu değilim 🤷‍♀️

Tinnymom ben öyle örnek olarak dedim, sizinki psikolojikmen de olabilir. Daha önce dediğim gibi en temizi adet gecikirse kan vermek, hakkınızda hayırlısı olur inşallah