2minnosannesi teşekkür ederim yarın bi deneyeyim. Bugün bi başlayacak gibi oldu yani lekelenmem oldu 2 kez ama devamı gelmedi olma ümidiyle 30 kez falan gidip silip bakıyorum ama yok 😂
Hormonlu spiral+şişkinlik
peynirlimakarnaa çokta stres yapma ya
2minnosannesi ay inanmazsın ama oldum bugün ve anında şişkinliğim indi sabah bi kalktım şişkinlik yok 1-2 saat sonra da tamamen oldum
peynirlimakarnaa olursun yaa spiralde gün olayı değişiyor ne yazikki bir ay erken 1 ay geç oluyorum zaman zaman değişiyor bndede
2minnosannesi bacıko ben yine aynı durumdayım yaa dozer gibi şiştim en son kurban bayramından birkaç gün sonra olmuştum daha olmadım birdaha 😂
peynirlimakarnaa sen ne zaman bana yazsan adet oluyon yine ol bacım 😅
2minnosannesi ayyy amiiin amiiin 😂 şaka bir yana bu sefer çok uzadı ay dozer,silindir,çöp konteyneri falan oldum yani
peynirlimakarnaa maydanoz suyu icsene
2minnosannesi sapını mı kaynatcam nasıl oluyor hiç yapmadım ki 😂
peynirlimakarnaa normal sapıyla birlikte kaynat soğuyunca ic
2minnosannesi süzüyoruz dmi kaynadıktan sonra
peynirlimakarnaa evet baya bı ödem ini atar adet olmana da yardımcı olur da hormonlu spiral zaten geç adet getiriyor
2minnosannesi çook teşekkür ederim birde onu deneyeyim daha da olmazsam artık doktora gideceğim ama gerçi doktor da normal diyor kesiyor diyor bişey de yapmıyor
peynirlimakarnaa sen ödem attıracak biseyler tüket bnce bol bol su falan
2minnosannesi su çok içiyorum ama benim şişlik muhtemelen spiralden ya çıkarmak istiyorum çıkarmıyorlar ama adet de olmuyorum 2 ayı geçti yani artık
peynirlimakarnaa 3 aya kadar yolu var olanda cok az oluyor hatta ondan da şişmiş olabilirsin
2minnosannesi doktora gitmekle beklemek arasında gidip geliyorum artık kadın doğuma gitmekten de bıktım resmen şu çatal işi olmasa 2 dk gideceğim yarım saatimi alır ama çatala çıkmak var işin ucunda erteleyip duruyorum 😅
peynirlimakarnaa kadın doğum bana da işkence gibi geliyor benim de smear testi vermem lazım
2minnosannesi ay o daha da bi işlemce mandalı takması ölüm 😀
peynirlimakarnaa iy aklıma geldi