Kızlar ALLAH aşkına dua edin eşim artık düzelsin. İlgisiz ve telefon bağımlısı. Ciddi manada bağımlı bin kez konuştum boş. Napacagım blmyrm bir evde iki yabancı gibiyiz. Yemek yeriz çay içeriz yine telefon. Yalnızlıktan bende televizyon bağımlısı oldum 😓 konuşacak kmse yok. Komşu yok arkadaş yok gurbetteyiz 3.5 yaşında kızım var Hamd olsun ama o da yalnız sıkılıyor. Napacagım blmyrm.
Mutsuzum. Sizden dua istiyorum.
Kocam bir sorun ❗
fistik_ezmesi inşallah en kısa zamanda düzelir
fistik_ezmesi umarım düzelir çok kötü konuştuğumuzda bu durumj dile getirdiğinizde ne tepki veriyor bi uyandırmak lazım bu herifi :)
mrvehl " ee napim benimd canım sıkılıyor ne sohbet edecez konuşacak birşey yokki! Diyor kuzum. Tatlı dille söyledim bin kez olmadı kavga gürültü yaptık bin kez olmadı.sinir stres maf etti beni.
ikiprensesannes amin inşallah ALLAH razı olsun 🌸🌸
fistik_ezmesi inşallah düzelir kardeşim. Çağımızın hastalığu bu malesef ki herkesin genel sıkıntısı bu telefon bağımlılığı
Bubenimoykumm amin inşallah ALLAH razı olsun kuzum.
Çook yoruldum inan bir kadın olarak tükendim.
fistik_ezmesi bizim ilk yıllarımızı böyleydi benim eşimde ne konuşalım der evden fiderdi 1 saat sonra gelirdi şimdi 5 senelik evliyiz yine gidiyor ama akşamları oturup film izliyoruz muhabbetimiz de sadece cocuklqr çünkü babası da öyle evlenmeden önce bizsiz uyumazlardi şimdi önemi kalmadı tabi jiraz ilgiyi kes bakalım muhatap olma ne yaoacak
fistik_ezmesi banka hesaplarına girebiliyon mu. Bu kadar bağımlı olması ve size zaman ayırmaması telefondan kumar oynadığı yönündedir
fistik_ezmesi terapi. Bağımlılıklar sadece terapiyle çözülür.
fistik_ezmesi seni çok iyi anlıyorum
İnşallah önüne geçebilir konuşarak çözebilirsin.
Aslında bakılırsa hepimiz telefona televizyona çok bakıyoruz ama insan bazen oturup iki sohbette etmek vakit geçirmek istiyor gerçekten çok zor bir durum umarım çözebilirsiniz