Baybymom Olivetti nasıl tahammül ediyosuunuz ben sperm kokusundan nefret ederim kesinlikle izin vermiyorum yüzüme 😷😫🙄
deleted1 Baybymom sen yüzüne izin vermezsin ,o yüzüne izin verir,diğeri yutar zevk renk meselesi çokta şey yapma😉
Olivetti Baybymom bende sevmiyorum kokusunu ve dokusunu ama bazen cok zevke gelince oluyor öyle şeyler. Kocam çok seviyor bende fedakarlık yapıyorum bazen 😂
Minikkkk Edepyahu fiyatını bilmiyorum valla, eve lt küçük bı sprey ama baya gidiyo biz üç aydır kullanıyoruz daha yarım bile olmadı
Zeyzey11 Birarkadasabakipcikacaktim kuzum ozel degilse canim aciyo dedin ya iliski sirasindami yoksa giris anindami merak wttim benim giris aninda problemim var canim yaniyo girene kadar ya
Zeyzey11 Birarkadasabakipcikacaktim ayy benimde oyle peki çözümü nedir yaa napacaz sirf agri yuzunden kaciyom inan 🙈😁
Bilinmeyennumara @Sinsipisi aaa bende hic haz etmem kulagikin dibinde biri nefes aldiginda bogasim geliyor ve her zaman yapiyorrrr.
Sbn_1993 Olivetti anaaaaa kız kokusu adamı mahv ediyo birde yüzünemi boşalıyo ben var ya oracıkda kusarım🤣🤣🤣