yesilisevdotunukoru menü tam😍💕 ellerine sağlık canım🌼 kuru cacık dediğin sulandırılmamış hali mi oluyor?
Akşam menülerinizzzz🍗🧆🥗 Haydi Gelin Kızlaarr
Biyiklim ellerine sağlık canım🌼 valla bu ekonomide tavuğa bile şükreder olduk şaka gibi🥲
Etipetito Çanakkale’li kocam bunu beğendi😂😂 ama Adana’lı ben bunu beğenmedim hahahah😂😂🤭🌸 ellerine sağlık canım🌝
kukulii87 ay bebem uyurken ben de uyurum hep onunla ama şimdi dedim yemek yok beben aç kalmasın kalk kız😂😂😂
vahsikelebekk
Domates çorbası
Etli nohut
Pilav
turşu
Salata
Ayran
🥰
vahsikelebekk Balık sevilir ya 😂
Bubenimoykumm ay tam menü bi ben çıkaramıyorum galiba🤭🤓 ellerine sağlık canım kokusu geldi burnuma menünün😍 sana öbür postuna yazmıştım görmedin mi aşko sen? Kurutma makinesiyle ilgili.
Etipetito ya kebap varken de yani ne bileyim🌝😂
vahsikelebekk
Domates çorbası
Etli Nohut yemeği
Pilav
Cacık
Vardı. Mutfak kapandı 😂
vahsikelebekk
hepimizinn ellerine sağlik hanimlar🩷✨💞
vahsikelebekk evet şu koymuyorum salatalıkları sarimsak çok ince dilimliyorum nefis oluyor 😊
belladonna birisi daha domates çorbası yapmış sen de yazınca canım çekti kış ortası🤤 ellerine sağlık canım🌸 yarın da ben cacık yapıcam gibi duruyor🤭🤓
mehir 🙏🏼🌝💕
yesilisevdotunukoru çok mantıklı caciki oluyo yani😄 yunanlar da koymuyo su çünkü
vahsikelebekk zaten bebeğimi zar zor doyurdum için başım çatladı dinleneyim dedim kaç gündür yemek yapıyorum eşim geç geliyor bugün de yapmadım diye eve erken geldi
vahsikelebekk orası öyle tabi canııım kebap mı balık mı desen tabiki kebap derim yani😁
kukulii87 hep öyle olmaz mı zaten🙄
Etipetito e yani 🤤🤣
vahsikelebekk ahahja evet 😁