Medusa Bugün çok bunaldım Medusa bilmiyorum kötüyüm bu aralar
3 çocuk ev temizlik yemek ödev derken çok yıprandığımı hissediyorum

Bahtsizbedevi_ Sana iki kat sabır diliyorum canım o kadar zor ki gerçekten keşke sadece çocuk olsa bilmiyorum hayat yorucu

Etipetito Valla canım ben tek çocukla bazen tükendiğimi hissediyorum o yüzden seni düşünemiyorum, yorgunluğunu🫠 Bi de havalar da kapalı insan çıkamıyor da çok şöyle bi hava alıp rahatlamaya

Medusa Bazen 3 tane yapmasam daha mı iyidii diye düşünmüyor değilim 😂😂

lgrth aa bak çok kasık ağrın oluyorsa dikkat et fazla ayakta durma ya. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Benim aşırı mide yanması nefes darlığı ve sol kalçam çok kötü bunları hergün yaşıyorum

• Düzenlendi

bossmom evde bu kadar mevcut varken o imkansız 😅 en azından şuan sorumluluğunda kimse yok kendi kendine idare ediyorsundur 🙂amin amin

lgrth sen dikkat etse tatlım ama misaiflerlerin çok geliyormuş umarım anlayışlı misafirlerdir ben yaklaşık iki aydır evimde değilim olsaydımda büyük ihtimalle misafir karşılayamazdım hani misafir olunca insan bayağa ayakta kalıyor ben yapamazdım çok çabuk yoruluyor ve karnım sertleşiyor

bossmom yatılı misafir normalimiz fazla uğraşmıyorum yemek bulaşık anca zaten fazla bir şey yapmıyorum.. bende bir ay memleketteydim yiyip içip yattım 🙂

lgrth Allah yardımcın olsun yinede💞

bossmom benim üstümde kara bulutlar var sanırım bu aralar sinirliyim yalnızım sıkılıyorum öfkemi kontrol edemiyorum kızıma bağırıyorum ☹️adet dönemindeyim acaba ondan mı diyorum inşallah düzelirim en yakın zamanda çünkü hiç iyi değilim gerçekten her ne kadar buraya yansıtamasam da