Selam kızlar nasılsınız nasıl gidiyor,
Ben idare ediyorum hamilelik 31 haftadan ilerliyorum çok sıkıcı ilerliyor eşimde yanımda değil epeydir, çok sıkılıyorum bir yandan da çok stresliyim korkuyorum, geriliyorum bunalıma giriyorum 🥲🥲 okuyun üfleyin benii 🌸💕💙

bossmom 29haftadan selam zor gidiyor kuyruk sokumu ve kasık ağrısı çok fazla yatılı misafirlerim bitmiyor her zamanki gibi..tayin dönemindeyiz bebek doğmadan evi toplamam lazım bir yandan da nasıl doğurcam diye yine aynı sancıları yaşayacam diye oturup ağlıyorum anlatsam bitmez 😂

lgrth esij ne iş yapıyor canım bide taşınacağı Zaman eşyaları ni nasıl taşıyor sun neye koyuyor sun diyelim diyelim kolilere koyuyorsun yeni eve gittiğiniz zaman kolorili çıkarıp başka bir yere mi koyuyorsun kolileri kaldırıyor musun ya da her şeyini çıkarıyor musun eve yerleştiriyor musun ya da taşınmak zor mu benim eşim de mesleği tayinli mesela bizde yer değiştiriyoruz ama Yeni evliyim daha hiç yer değiştirmedi o yüzden ben de korkuyorum şahsen yer değiştireceğimiz zaman nasıl yapalım diye bana biraz bilgi verir misn

asyarana bizde ilk defa ev taşicaz 🙂🙂 askeri personel canım yatak yorganlar hurçlarda battaniyeleri de yıkayıp hurçlara eklerim kışlık kıyafetleri bir süre giymeyi düşünmediğim kıyafetler için vakumlu hurç aldım..kap kaçakların hepsini kolilerim bardakların çoğunun takımı bozuldu zaten gidene kadar idare ederiz elektronikler de son dk kolilerim yine..kitaplar oyuncaklar kolilerde ama oyuncak bitmiyor sürekli yenisi alındığı için artıp duruyor bir yandan da sıkıldığım görmek istemediğim şeyleri atıyorum..bir çuval ayakkabı kıyafet atmak için ayırdım bir yandan sadeleştirme yapıyorum azaltmaya çalışıyorum işler karışık doğum yapıcam bir ay sonra ev taşınacak belki evi tam toplar memlekete giderim doğuma burda daha fazla uğraşamamak için karar vermedim daha 🥲

Medusa Bugün çok bunaldım Medusa bilmiyorum kötüyüm bu aralar
          3 çocuk ev temizlik yemek ödev derken çok yıprandığımı hissediyorum

Bahtsizbedevi_ Sana iki kat sabır diliyorum canım o kadar zor ki gerçekten keşke sadece çocuk olsa bilmiyorum hayat yorucu

Etipetito Valla canım ben tek çocukla bazen tükendiğimi hissediyorum o yüzden seni düşünemiyorum, yorgunluğunu🫠 Bi de havalar da kapalı insan çıkamıyor da çok şöyle bi hava alıp rahatlamaya

Medusa Bazen 3 tane yapmasam daha mı iyidii diye düşünmüyor değilim 😂😂

lgrth aa bak çok kasık ağrın oluyorsa dikkat et fazla ayakta durma ya. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Benim aşırı mide yanması nefes darlığı ve sol kalçam çok kötü bunları hergün yaşıyorum

• Düzenlendi

bossmom evde bu kadar mevcut varken o imkansız 😅 en azından şuan sorumluluğunda kimse yok kendi kendine idare ediyorsundur 🙂amin amin