lgrth aa bak çok kasık ağrın oluyorsa dikkat et fazla ayakta durma ya. Sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi. Benim aşırı mide yanması nefes darlığı ve sol kalçam çok kötü bunları hergün yaşıyorum

• Düzenlendi

bossmom evde bu kadar mevcut varken o imkansız 😅 en azından şuan sorumluluğunda kimse yok kendi kendine idare ediyorsundur 🙂amin amin

lgrth sen dikkat etse tatlım ama misaiflerlerin çok geliyormuş umarım anlayışlı misafirlerdir ben yaklaşık iki aydır evimde değilim olsaydımda büyük ihtimalle misafir karşılayamazdım hani misafir olunca insan bayağa ayakta kalıyor ben yapamazdım çok çabuk yoruluyor ve karnım sertleşiyor

bossmom yatılı misafir normalimiz fazla uğraşmıyorum yemek bulaşık anca zaten fazla bir şey yapmıyorum.. bende bir ay memleketteydim yiyip içip yattım 🙂

lgrth Allah yardımcın olsun yinede💞

bossmom benim üstümde kara bulutlar var sanırım bu aralar sinirliyim yalnızım sıkılıyorum öfkemi kontrol edemiyorum kızıma bağırıyorum ☹️adet dönemindeyim acaba ondan mı diyorum inşallah düzelirim en yakın zamanda çünkü hiç iyi değilim gerçekten her ne kadar buraya yansıtamasam da

Biyiklim herkesin vardır böyle dönemleri daha güzel şeylere yönel geçer inşallah

bossmom cümlemizin 🙂 hazırlıklarını bitirdin mi sen

bossmom içimden hiç bir şey gelmiyor inan güzel şeyler yapmak istiyorum kitap okumak istiyorum biraz kendimi sakinleştirmek geliştirmek istiyorum ama olmuyor hevesim yok hiç bir şeye evde telefon bağımlısı olmuşuz

Biyiklim bu istekler hep bende de doğuyor ama telefon bağımlılığı çok vakit alıyor

lgrth sorma hem vakit alıyor hem insanı hasta ediyor vala. Boyun düzleşmesi çıktı bende kollarım sürekli uyuşuyor teli de bırakamıyorum gurbetteyim kimsem yok kendimi tefnla avutuyorum

bossmom sakin ol canım bu günlerin tadını çıkarmaya bak çünkü çok özleyeceksin (hep derlerdi de anlamazdım🤭) aıkıntısız sağlıkla kucağına alırsın umarım bebeğini💕

lgrth ilk gebelik mi canım allah verir kolaylığını. Daima iyi düşün pozitif kalmaya çalış.

bossmom iyi değilim benim terapiye ihtiyacım var Sanki
                            Sen nasılsın sağlıkla kucağına alırsın inşallah rabbim kavuştursun sizi canim benim 🌸