Bahtsizbedevi_ anneler mekanizma gibi canım 💕
Stresten uzak duracakmisim😅
Kbranur65 sağol Kübosum sizin dualarınız bna yeter
belladonna çok doğru bir söz olacağı varsa oluyor
buglemm_ çağ kötü insanlar menfaatci artık surudeki kurdu bile tanıyamaz haldeyiz iki yüzlüler dolu
successfulwoman inan etmeye çalışıyorum tek derdim beynimin susması
perimasali802_ aynen öyle canım evlat deyince akar sular durur biz anneyiz 🌸
Sen gel perideye kafa dağitirsin.stres atarsin
successfulwoman öyle valla iyiki var
- Düzenlendi
@Bahtsizbedevi_ var.
@ikiprensesannes var.
@belladonna var.
@Biyiklim var.
@TombulHatun var.
@aykirikadin var
@Kbranur65 var
@Medusa var
@Bubenimoykumm var
@vahsikelebekk var
@Etipetito var
@reziloldukbabaaaa var
@zarifhanim var
@lgrth var
@bossmom var
@Zamansiz_ var
@Sutlucikolati var
Varda var..
Seni asla yalniz birakmazlar
perimasali802_ Zor böyle şeyler yaşamak, en çok kendine dikkat etmen lazım. Önce can sonra canan diye boşuna dememişler. Doktora gitmeyi aksatma ama iyi gelir emin ol
successfulwoman @perimasali802_ hangimiz problemsiziz ki eminim bir çoğumuz buraya biraz nefes almaya kafa dağıtmaya geliyordur..içimizde birikenler şişenler görmezden gele gele büyüyen şeyler yorgunluk stres bize hiç sıra gelmiyor..bazı şeyler ne yapsan da oluyor maalesef engelleyemiyorsun yolumuza bakmaktan başka çaremiz yok hele ki bize bağlı olan çocuklarımız varken sorumluluklarımız varken..umarım tez zamanda hepimizin üstündeki kara bulutlar kalkar..
perimasali802_ geçmiş olsun peri🙏
perimasali802_ çok geçmiş olsun canım benim bol bol inşirah oku Allah tez zamanda aydınlığa ulaştırsın sizi. ❤️
perimasali802_ gecmis olsun cicegim su ara bana da ugradilar bakalim bu ay cogu kisi oyle yaa kendine iyi bak 🌸🌷
lgrth ahh şuan gördüm bu yorumunu ve yeni post açmıştım. O kadar haklı ve doğru şeyler yazmışsın ki🙏🏼🙏🏼 gerçekten herkes dolup taşma noktasına gelince hayatının akışı değişiyor ya da değiştiriyor. Çok iyiyim mutluyum diyen bir yerde bir şeyi kaçırıyor ya da olayların üstünü örtüyor. Kimse mükemmel feğil ve mükemmel hayatlar yaşamıyor. Hepimiz yaşadıklarımız ya da yaşayamadıklarımızdan muzdarip şekilde devam ediyoruz. Hepimize sabırlar diliyorum kızlar🙏🏼🙏🏼
vahsikelebekk aynen öyle dışarıya sadece iyi mutlu yüzler yansıyor..ama içimizde olup bitenler ne kimse biliyor ne kimse anlıyor..eşlerimizin bile empati yapıp bizi anlayamadığı zamanlar oluyor..hepimize büyük sabır güç kuvvet versin rabbim ♥️
successfulwoman Aynen öyle bırakmayiz 🥰