- Düzenlendi
Eşimin dün doğum günüydü, normalde doğum günlerimizde işe gitmez, dünkü işini erteleyemeyince aslında biraz bozuldum ama birazda işime geldi sabahtan pasta yapma işine giriştim. Akşam geleceği için acele etmeden her detayı yavaş yavaş yapıyordum. Zaten eve gelmeden öncede hep aradığı içinde telaş etmedim. İş bitmeden kapı çaldı baktım aramadan eşim gelmiş. Birden kapıda karşımda görünce panikle eyvah yakalandık deyip hazırladığım odaya koştum kapıyı kapattım. Eşimde arkamdan ayakkabıları bile çıkarmadan arkamdan iceri dalmış birden oda kapısıni açıp sen napıyosun kimle ne yakalandın neden yakalandık dedin ben yokken sen ne yapıyosun diye bi dolu söylenmeye başladı. (Ama o sırada o bunları söylerken masanın yanındayız yani göruyor) Bende dedim sana doğum günü hazırlığı yapıyordum erkenden pat diye gelince birden panikle öyle söyledim ondan içeri kaçtım dedim. Sonra ben söylenmeye başladım demek sen bana güvenmiyosunki aklına başka şeyler geldi yoksa niye böyle tepki veresin dedim. Tabi yine üste çıkmak için bu lafı kim duysa kan beynine sıçrar, kapıyı karın açıyor eyvah yakalandık deyip odaya koşup kapıyı kapatiyosun bu normal düşünülecek bişeymi dedi. Dünden beri tavır yapıyorum bana güvenmedi diye konuşmuyorum, sabahtan beri bin kere aradı yazdı cevap vermiyorum. Gerçekten çok gurur kırıcı davrandı, sanki içeri birini almışımda yakalanmışız gibi güvensizce davrandı. Benim savundugumda demekki icinde bana karsi bi guvensizlik varki benim bu lafımla aklina direkt boyle sey geldi, yani ne olursa olsun bi insan bi insana guveniyorsa boyle davranmaz