Eşimin dün doğum günüydü, normalde doğum günlerimizde işe gitmez, dünkü işini erteleyemeyince aslında biraz bozuldum ama birazda işime geldi sabahtan pasta yapma işine giriştim. Akşam geleceği için acele etmeden her detayı yavaş yavaş yapıyordum. Zaten eve gelmeden öncede hep aradığı içinde telaş etmedim. İş bitmeden kapı çaldı baktım aramadan eşim gelmiş. Birden kapıda karşımda görünce panikle eyvah yakalandık deyip hazırladığım odaya koştum kapıyı kapattım. Eşimde arkamdan ayakkabıları bile çıkarmadan arkamdan iceri dalmış birden oda kapısıni açıp sen napıyosun kimle ne yakalandın neden yakalandık dedin ben yokken sen ne yapıyosun diye bi dolu söylenmeye başladı. (Ama o sırada o bunları söylerken masanın yanındayız yani göruyor) Bende dedim sana doğum günü hazırlığı yapıyordum erkenden pat diye gelince birden panikle öyle söyledim ondan içeri kaçtım dedim. Sonra ben söylenmeye başladım demek sen bana güvenmiyosunki aklına başka şeyler geldi yoksa niye böyle tepki veresin dedim. Tabi yine üste çıkmak için bu lafı kim duysa kan beynine sıçrar, kapıyı karın açıyor eyvah yakalandık deyip odaya koşup kapıyı kapatiyosun bu normal düşünülecek bişeymi dedi. Dünden beri tavır yapıyorum bana güvenmedi diye konuşmuyorum, sabahtan beri bin kere aradı yazdı cevap vermiyorum. Gerçekten çok gurur kırıcı davrandı, sanki içeri birini almışımda yakalanmışız gibi güvensizce davrandı. Benim savundugumda demekki icinde bana karsi bi guvensizlik varki benim bu lafımla aklina direkt boyle sey geldi, yani ne olursa olsun bi insan bi insana guveniyorsa boyle davranmaz

Yaziklar olsun eşine.
    Karisina güvenmiyen koca.
    Çok üzüldüm gerçekten.
    Sen bence tavrıni belli et.

Eşin bayaa saçmalamış. O gün kendi doğum günü olduğunu seninde ona hazırlık yaptığını hiçmi tahmin edememiş. Ayakkabıyla içeri dalıp içerde adam aramakta neymiş. Ben olsam bende tavrımı koyardım açıkcası. Bırak burnu sürtsün biraz. Arasın dursun hatasının farkına varsın .

CoffeeLover çok afedersin ama pes yani kocana bırak sürünsün böyle pis düşünceli olur mu insan karısına karşı ay

Eso37 Hayır bide diyoki yakalandım desen aklıma gelmezdi sen yakalandık çoğul konuştun. Ağzımdan çıkar yani yakalanDIK dedim diye birinlemi yakalandım demek istemiş oldum. İnan sinir oldum

CoffeeLover
          Kimsenin lafına bakıp gaza gelme canım ve fazla da uzatmayın konuyu. Bir harf hatasından konu nerelere gelmiş anlamsızca. Konuşun kapatın konuyu tadınız kaçmasın

Çok garip ama empati yapıp kendimi onun yerine koyduğumda bende o an eşimin peşinden giderdim ne oluyor evde birisi mi var diye güvenmeme meselesi zordur umarım bir an önce aranızı düzeltirsiniz

Gerçekten kusura bakmayın ama bana biraz komik bir durum gibi geldi 😂 burda ikinizin de hatası var sen o anki heyecanla öyle dememeliydin ve eşinde peşinden öyle gelmemeliydi. Kendini onun yerine koy mesela o sana supriz yapıyor pasta hazırlıyor sen bir anda geliyorsun kapıyı açıyor sana ve sana eyvah yakalandık diyip kaçıyor eminin sende ayakkabını çıkarmadan peşinden koşardın napıyo diye 😂 bunun için bence değmez küs kalmaya

CoffeeLover neler okuyoruz neler duyuyoruz. İzlediğimiz, okuduğumuz, duyduklarimiz bizi çok etkilemiş durumda. Herkesten her şeyi bekler durumdayız. Eşin bir anlık öyle tepki verdi hatalı da ama tolere edilebilir. Gururun çok incinmistir. Bu muameleyi haketmemissindir ama gönlünü almaya çalıştığında tamamen kapatma kapıları.

CoffeeLover o an o cümleyi kim duysa farklı bir şey düşünmez sanırım yanlış anlaşılmaya çok müsait bence..ama sen haklılığını koru eşinin güvenmemesi de hata çünkü 😂

CoffeeLover
          Konu size güvenmemesi değil bence. Sizin o anki heyecanınız, paniğiniz eşinizi de telaşlandırmış, söyledikleri doğru mu değil ama o anki panikle eşiniz de ne diyeceğini ne konuşacağını bilememiş olabilir. Sizde haklısınız kim olsa bu duruma üzülür, kırılır ama eşinize tüm yolları kapatmayın. Konuşun, eşiniz de yanlış davrandığının farkındadır zaten. Konuya sadece güven olarak bakmayın. Birbirinize güveniyorsunuz ki eşsiniz. Aranızda yanlış anlaşılma olmuş.

CoffeeLover Evet eşinizin yaptığı doğru değil ama o anki ağzından çıkan cümle sanırım panik yaratmış olabilir eşinizde güvenmemek değilde daha çok korku gibi hissettim bence hatasının farkındadır. Hatasını anladıysa konuşup düzeltebilirsiniz rabbim kimsenin ağzının tadını kaçırmasın❤️

CoffeeLover bana göre ikinizde haklısınız yani bende yakalandık diye bir cümle duysam kime yakalandın kimle yakalandın ne bu telaş diye tepki gösterirdim yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle ama sizde haklısınız eşinizin size güvenmesi lazımdı…. Çok büyütüpte uzatmayın araya küslük sokmayın derim

Öncelikle cevaplarınız için çok çok teşekkürler. Az önce geldi kapıyı açınca gülerek bakiyim bakiyim kim var yine yakaladımmı dedi. Sonrada şaka yaptım kim olsa benim gibi anlar birden şok oldum benimde ağzımdan kaçtı dedi ama girer girmez yaptığı lafta şakası sinir bozucu. Bende dış kapının mandalı insanlar bile ne yapıp yapmayacağımı tanır ama senin aklına ilk neler geldi dedim. Bu defa gülerek kimmiş o dış kapının mandalları bakiyim dedi daha beter sinir oldum şuan konuşmayı düşünmüyorum. Gülerek istediklerini söyleyip karşıdaki kızıncada ay canım şaka yaptın diyen tiplere döndü. Ergen gibi şimdi ayni odada mesaj atıp duruyo ama yok yani ciddi sinirlerimi bozdu. Kapıdan girince devam ettirmeseydi konuşacaktım ama şakayla karışık laf sokanlar gibi olunca iyice tepemi attırdı.

CoffeeLover sen napıyosun kimle ne yakalandın neden yakalandık dedin ben yokken sen ne yapıyosun diye bi dolu söylenmeye başladı

Bu dedikleri yanlış olmuşta bende olsam açıkçası içeri dalardım sadece eşinin bu dediklerini demezdim. Karşılıklı hatalarınız olmuş sen boşta bulunup yanlış cümle kurmuşsun, eşin senin dediğini anlık şokla ters anlayıp yanlış şeyler söylemiş.Sana güvenmemesinle ilgili değil bence.Diyeceğim üç günlük dünya boşver madem pişman olmuş senin konuşmaya çabalıyor uzatma sende