• Muhabbet
  • Kocasını çok sevenler derneği 😂

Kızlar hem çok seviyorum hemde boğmak istiyorumm ne saçma bişe anlamıyorum sizdede öylemi bazen nefret ediyorum bazende doyamıyorum 😂 nefret ettiğim çok az ama iki dk falan sürüyor 😂😂😂

TombulHatun

Etipetito

bittercikolataa
    Kızlar dün gece telefonunu karıştırdım eski benden önceki sevgilisi doğum gününü kutlamış eşimin önünde pastayla pasta dediğimde kafelerde kutlanıyorya tabağa iyiki doğdun yazılıyor öyle resmi var işte önünde iyiki doğdun yazılı bi tabak ainir oldum bunun haberi bile yok ben bile kendim şaşırdım nasıl bulduğıma gıcık oldum içimde bi sinir var ama eşimin gerçekten haberi yok o fotodan olsa silerdi ama ben yinede gıcık oldum eve gelsin boğucam

bittercikolataa hayır aşkım 2021 de ben o zmanalar yokum 😂 büyütülecek nişe yok ben hayatındayken asla öyle bişe yapmaz ama gıcık oldum eşimi bi kadınla hayal edemiyorum böyle midem bulanıyo içim titriyor bundan kurtulamıyorum

lolopoo heeee tamam o zaman sorun yok canım senden önce olmuş sonuçta ama eşini kıskanman normal tabiki, bende yeni olmuş sandım da celallendim sanki bana noluyorsa😃😃😃

bittercikolataa ahhahahahs 😂😂 aynı bensin yeminle 😂 haberi olsa saklamış olsa boğardımm ama bişe diyemiyorum 😂 her yerden silmiş ama bi yer yedeklemiş haberi yok ordan

lolopoo Eşini şuan çok sevdiğin için geçmişi bile sinir ediyor seni takma😂

Etipetito aynen kesinlikleeee 😂 dayanamıyorum yaaa düşünmek bile beni strese sokuyor