- Düzenlendi
Kızlar hem çok seviyorum hemde boğmak istiyorumm ne saçma bişe anlamıyorum sizdede öylemi bazen nefret ediyorum bazende doyamıyorum 😂 nefret ettiğim çok az ama iki dk falan sürüyor 😂😂😂
Kızlar hem çok seviyorum hemde boğmak istiyorumm ne saçma bişe anlamıyorum sizdede öylemi bazen nefret ediyorum bazende doyamıyorum 😂 nefret ettiğim çok az ama iki dk falan sürüyor 😂😂😂
lolopoo +1 😂😂 koca bu görmeyince göresin görünce öldüresin gelir 😂😂😂
lolopoo Nefret ederken bile seviyorum öyle deli bi duygu işte 😂😂
lolopoo bu ben😍😍😍
TombulHatun aynııı benn valla izinli gününü burnundan getiririm işe gidincede ev gel diye kudururum 😂😂
bittercikolataa
Kızlar dün gece telefonunu karıştırdım eski benden önceki sevgilisi doğum gününü kutlamış eşimin önünde pastayla pasta dediğimde kafelerde kutlanıyorya tabağa iyiki doğdun yazılıyor öyle resmi var işte önünde iyiki doğdun yazılı bi tabak ainir oldum bunun haberi bile yok ben bile kendim şaşırdım nasıl bulduğıma gıcık oldum içimde bi sinir var ama eşimin gerçekten haberi yok o fotodan olsa silerdi ama ben yinede gıcık oldum eve gelsin boğucam
lolopoo bu olay yeni mi olmuş?
bittercikolataa hayır aşkım 2021 de ben o zmanalar yokum 😂 büyütülecek nişe yok ben hayatındayken asla öyle bişe yapmaz ama gıcık oldum eşimi bi kadınla hayal edemiyorum böyle midem bulanıyo içim titriyor bundan kurtulamıyorum
lolopoo heeee tamam o zaman sorun yok canım senden önce olmuş sonuçta ama eşini kıskanman normal tabiki, bende yeni olmuş sandım da celallendim sanki bana noluyorsa😃😃😃
bittercikolataa ahhahahahs 😂😂 aynı bensin yeminle 😂 haberi olsa saklamış olsa boğardımm ama bişe diyemiyorum 😂 her yerden silmiş ama bi yer yedeklemiş haberi yok ordan
lolopoo belki adamın haberi bile yoktur canım
lolopoo Sinirliyken öyle olması normal 😂😂
bittercikolataa aynen haberi yok zaten olsa silerdi eminim bundan ben evham yapıyorum işte 🥹
lolopoo Eşini şuan çok sevdiğin için geçmişi bile sinir ediyor seni takma😂
lolopoo Atsan atılmaz satsan satılmaz 😂😂
lolopoo sinirlenirsem öyle ama severim aslan kocam 😂