Bahtsizbedevi_ oo maşallah hepsi normal mi canım. Bide yaşları yakın mı
2. Çocuk için çok kararsızım
incinmissindedi evet canım hepsini normal doğum yaptım en büyüğü 10 yaşında 2.cisi 9 yaşında 3.cüsü 7 yaşında 4.cüsü 4 yaşında en küçüğüne 6.5 aylık 26 şubatta 7 aylık olucak inşallah
Bahtsizbedevi_ maşallah rabbim acılarını göstermesin inşallah. Senin yaşın kaç ki benim 23 oglum 30 aylık kızım 10 aylık bende 19 haftalık hamileyim. Araları çok az çok zorlanacam spiral taktırıcacam yada igne fln kullanıcam dogumdan sonra. Aslında yaşım tutmuyır yoksa baglatırdım kordonları
incinmissindedi amin canım benim yaşımda 26 benimkinide bağlamadılar eşimde imza atmazdı zaten
Bahtsizbedevi_ vala olan kadına oluyor perişanlık adamlar gene herzamnki rutinlerini devam ettiriyor benim dogumdan sonra çok sıkı koruma yöntemleti bulmam lazım yoksa mahvolurum
incinmissindedi benimde öyle ya düzensizlik var diye hamile kalmıyorum ama bi düzene girsin pohu yerim ozaman😂 şuan bile 10 gün gecikmem var bi olsam rahatlıcam her ay hamile kalıcam diye ödüm kopuyo
Bahtsizbedevi_ sen şuan ne ile korunuyorsun
Bahtsizbedevi_ şu 3 aylık igneler varmış etkili mi acaba
incinmissindedi valla canım ben bi ara vurdurdum emziriyodumda 1.5 yıl korumuştu beni
incinmissindedi şuan bişeyle korunmuyorum regl olunca ya iğne vurulurum yada spiral taktırırım
Bahtsizbedevi_ ha hayırlısı olsun inşallah bende dogumdan sonra direk gidip spiral ve igne fln kullanıcam
incinmissindedi aynen hayırlısı bebeğini sağlıcakla alırsın kucağına inşallah kuzum🤲🌸
Bahtsizbedevi_ saol cnm Allah razı olsun senden ♥️🌼
incinmissindedi sendende Allah razı olsun kuzum benim🥰🌹
incinmissindedi canım senin bebeler çok küçük ya Allah yardımcın olsun
incinmissindedi canım sana tavsiyem spiral taktır ben bı buçuk senedir spiral taktırdım kafam çok rahat