Kızlar napıyorsunuz bakalım.
Kızımın ateşi var onunla uğraşıyorum sigaraya kaçtım eşim işte hala 🫠
Zayıflama ile uğraşıyorum -13 ile yola devam ediyorum ama son günler o kadar çok zorluyor ki sormayın. Eee sizde ne var ne yok bakalım dökülün.
Holaaaaaa
SuVeAtes Geçmiş olsun çabucak geçsin inşallah. Bende gece gece kek istedi canım kek yapıyorum. Nispet yapar gibi oldu biraz ama art niyet yok kesinlikle 😂
morpuantiye Ohhh afiyet bal şeker olsun benim yerime de ye valla bende hafta sonunu bekliyorum doğum günü kızımın kendime izin vericem o zamana 😁😁
SuVeAtes teşekkür ederim canım 😍
SuVeAtes biz de aynı durumlar çocuklarimin ateşi çıkıp iniyor ben memlekette koca başka yerde işte sayılı günler çabuk geçsin evime gitmek istiyorum
SuVeAtes annemin evndym oyle rahstm ki esim surkli eve gel diyor 🙈
ikiprensesannes insanın kendi evi gibi yok ne kadar kendi ailemizin yanında rahat olsakta insan kendi evini arıyor. İnşallah hemen geçer
asena_hatunn Gel der tabi fikfik var 😁🫠 rahatlığın keyfini sür biraz bırak
SuVeAtes gidemem ama seytan dürtüyor🙈🙈👻
SuVeAtes teşekkür ederim 🥰 aynen öyle valla
SuVeAtes çanta hazirlicam eşim yurtdışına göreve gidicek neler koymam gerektiğini düşünüyorum çünkü gittiği yer çok skntili bı yer akıl verin bana da
2minnosannesi Allah kolaylık versin. Kids foruma sor bende orda daha çok kişi yardımcı olabilir bu konuda
SuVeAtes ay orayı hiç kullanmıyorum sevmiyorum da😂
SuVeAtes napalım canım yemek yaptım sofra kurdum çocuklar yediler topladım şimdide bebemi emziriyorum uyuyacak
Bende akşam kahvemi yaptım oturuyorum valla bugun yorucuydu bu kahveyi hak ettim