35mona bol ilgi cilve seks eee sonra yine annesi aklına gelecek yada kaynanan arayacak özel anınızda yani bu durumda eşinle konuşup tüm hayattan soyutlanmak istediğinizi anlatın. İnterneti telefonu kapatın birbirinize odaklanın onun dışında kv her türlü ulaşır gelir

SuVeAtes yani arasın ama eşim oralı olmasın. Bide sürekli oraya gidip kalalım diyo buna engel olmak istiyorum

@35mona valla anası aradığında 👅👅👅anladın sen 😂😉 yapmaya başla o konuşamaz zaten 😁 işim var der kapatır

asena_hatunn sorma ya sanki yarın öbür gün bizde kaynana olmuyacakmiyiz yada ne olacağımızin garantisi Yokken insanların böyle kibirli davranmalari çok yersiz konuyu bilmiyoruz tabi ama bence bana göre çok çirkin bir şey

ikiprensesannes ben eğer gelinime karşı böyle kinli düşman gibi olursam o da bana yapsın aynısını. Bilmeden etmeden konuşuyorsunuz

35mona ne yaparsan yaparsin ne yaşadığını bilemeyiz ama bu üslûp iğrenç ötesi ne dediğinizin farkındamisiniz

35mona bi tatile çıkın ama kayninvalideni neden kıskandırasın onu anlamadım

ikiprensesannes pardon da burda her türlü şey konuşulurken iğrenç bulduğunuz uslup bu mu. Yarnız varsa başka yere gidin

Kayınvaliden ile konunun alakasını anlayamadım

35mona kaynanan oglunun yatak iliskisini neden kiskansin 🤣 yakin oturuyorsaniz tasinin rahat edersin

Geldiği hafta kaynana evinde kalın 1 hafta o zaman istediğini elde etmiş olursun

35mona herkesi yeri ayrı cnm istediğin kadar baştan çıkar bi iki saate unutur o yaşadığınızı kim unutur anasını hele anneci biriyse hayatta unutmaz ;)) onun yerine dengeyi bulmak daha iyi bence