Selam canlar nedir çwktiğimiz bu przvtflerden.Yok mu tamam bu dur diyecegimiz taş gibi yırtılmaz diyecegimiz bi tane yav😃😃

Tytyt biz hep ok kullanıyoruz hiçde yırtılmadı acaba sizmi yırtıyorsunuz haşin davranarak😅

minikooo ok un hangisi canjm ya bizde de o var ama yırtıldı🙄 ince yazan mı

Tytyt yok canım geciktirici etkili olan yeşil tabi biz çok takmıyoruz bazen geri çekilme çook korkuyorum biişey olcak diye sezeryanım 3. Bebeğim 6 aylık

Tytyt ilk girişte kuru olursa zor girerse ozaman yırtılıyor pat diye ses geliyor anlaşılıyor direk 😅

TombulHatun hangi çeşidinden memmun kaldınız en çok ya biz ok kullanıyoruz ama onu takınca ben hissetmiyorum zevk alamıyorum 😩

minikooo geri cekilmeye hiç guvenme 3 cocuk varsa korunun canım siz bilirsiniz tabi ama.

minikooo klasik dşnda hepsi olur, yakın hisset ve yok ötesi güzel ince bunlar

Tytyt kayganlaştırıcı kullanmak önemli bu durumlarda ince de olsa kaliteli de olsa kayganlık yoksa böyle sorunlar olabilir

vahsikelebekk bu son 1 aydır kuruluk var bende evet kayganlaştırıcı işe yarar umarım.teşekkür ederim

Tytyt durexin kayganlaştırıcısı büyük boy uzun süre gider canım onu tavsiye edebilirim.

Tytyt bak varya lets extra ince ultra alıyosun saatlerce seksin tadını çıkarıyosun ve bana dua ediyosun bacım🤣🥰 ne tahriş ne bsy yapıyo harika bsy ve yırtılmadı hic bayyaaa iyi hemde yokmus gibi sanki ben spiralden once kullanıyodum