Çocuklardan dolayı çok gerginim iki çocuğum var huysuz ve durmuyorlar bende çok gerginim sinirimi eşimden çıkarıyorum galiba sakin olmam için ne yapmam lazım ? Akıl verin kız😢
Çok gerginim
Bahtsizbedevi_ eşimden çıkarsam rahatlarım zaten 😁
Etipetito aynen bende öyle 🤣
busbutun bende aynı durumdayım canım
busbutun bence sen eşin yardım etmiyor diye ondan çıkarıyorsun, bende öyleydim sürekli beklenti halimdeydim gelio yardım eder vs diye etmiyordu bende sürekli bagıryordum ona. Ama artık beklentiyi azalttım eskisi gibi bagırmıyorum gene ben tek bakıyorum 2 cocuga ve gene hamileyim
busbutun Esin eve geldiginde hazirlan ve disari cik. Ne esin ne de cocuklar icin kiyamet kopmuyo sen olmadiginda merak etme. Ciktiginda zihnini de yanina al, evde birakma. Ama sorumluluklarini evde birakabilirsin. Canin ne istiyosa onu yap. Hemen donme, en az 3-4 saat. Ciktiginda “ulan simdi hic donmesem ne guzel olurdu di mi he?” gibi dusunceler ve bekarlık hayatından film seridi gibi kesitler normal 💩 Sonraki cikislarda adapte oluyosun 😂 Arın, paklan, eve don ve bana dua et. En az haftada bir doz 3-4 saat. Tarifi eksiksiz yapmazsan ise yaramaz bak. Bu arada esin bunu yapman icin sana alan acmiyosa hakkini almak icin herseyi yap. Sçs
Sokaklambasi
Budur 👆🏻