• Muhabbet
  • Böyle unutamadığınız bi durum varmı

Meraktan abee orupsular

Hahahaha ay kusura bakmayın burda güldüm 🤣🤣hakkınızı helal edin

Cevap vermekle uğraşmadan direkt mesafemi koyarak cevap vermiştim en mantıklısı o

sizene ben düğünden önce bıkaç kötü hareketlerini görmüştüm sogudum zaten. Evlendikten artık daha fazlasını yaptılar evim ayrı ama üst katta genede fazla gidip gelmiyorum bişilerine yardım etmiyorum soguk davranıyorum hepsine ilk başta çok kez yemeye fln cagırdım kızlarıyla birlikte baktım boşlar artık ona da çagırmıyorum

saygımı bozmadan cevabımı verir mesafe koyarım

sizene Birdaha görüşmem mesafe koyarım. Onlarda eşek değillerse anlarlar haliyle soracaklar ozamanda direkt söylerdim şu şu sebepten diye

incinmissindedi ay aynı valla soğudum bende iyi olmaya çalışıyorum ama afedersiniz ağzıma sıçtılar kaynım evlenecek eltime toz kondurmazlar benimde üst katımda gitmem etmem soğuk davranıyorum yoksa her akşam geliyor huzurumu bozuyor sesini duydukça kadının balkonda kül oluyorum batıyor bana

sizene gördüm kp ve ben vardık bir de görümcem ama o liseye gidiyordu o zaman. Girdik birbirimize ve çok saçma bir muhabbetten. Ağzıma geleni saydım olay baba deme muhabbetine kadar gitti. Ben insanların yüzüne söyleyemeyeceğim şeylerü arkasından söylemem bam bam bam herkes bilir bu huyumu. Tartıştık en son dedim ki madem öyle kendine baba dedirtmeseydin kızın gibi hissettirmiyosun bundan sonra sana baba demem ……. Bey dedim çıktım gittim. Aylarca konuşmadık. Özür de dilemedim çünkü haklıydım. Kayınvalidem ameliyat oldu o zaman hastanede gördük birbirimizi öyle barıltık gibi bir şey oldu ama yine özürle değil. Annem de ortalığı ayağa kaldırmıştı ben evladımı siz ağlatın diye mi size emanet ettim onun bir damla göz yaşına herkesi yakarım diye söyledi kayınvalideme. Ailenin arkanda olması eşinin ailesinin sana karşı tutumunu çok etkiliyor buna inanıyorum ben. Kendini ezdirmeyip ailenin arkanda olduğunu bilirlerse ona göre davranırlar. Şimdi sorunumuz yok şükür anladı herkes her şeyi🙃

sizene Allah’ıma çok şükürler olsun ki ne gördüysem ne duyduysam gerçek. Neler neler oldu da hep içime attım. En sonunda patladım onları da patlattım

sizene ben evlendim 1.5 sene kayınvalidemle oturdum. Düğünsüz geldim geldikten 1 ay sonra hamile kalmışım ama bilmiyorum 3 ay adet gördüm normal şekilde sonra hamile olduğumu öğrendim. Tabi türkiyede yapmadık düğün almanyada yapacağız. Neyse aksam eşim dedi karım hamile diye kaynanam uzanıyordu hiç unutmam kalktı dizlerine vurdu “gitti altınlar düğünde yapamayız aldırın”dedi onda soğudum zaten
        Daha sonra oğlum doğdu 4 aylıktı biz kendi evimize geçtik. Apar topar bir eve geçtik ve eksiği çoktu mutfagın yapılması gerekiyordu bende ailemi ziyarete türkiyeye gittim eşim o sırada mutfagımızı yaptırdı. Kayınvalidem güya benim evime temizliğe geliyor asla haberimiz yok ne eşimin ne benim. Kayınpederle beraber benim evime geliyorlar kayınpederimde bana mutfagın yapılmıs halini video göndermek için çekiyor. Videoda kaynanamın sesi” senin o gelinin sacları *mına girse ne var heryer onun tüyü” diyor. Tabi kayınpederim bana bu videoyu yanlıslıkla yolluyor. Daha sonra asla bir özür bile dilemedi hep mesafeliyim o günden sonra. Güzel dileklerin için teşekkür ederim …. Hanım diye mesaj attım kendisine ona bile yüzü kızarmadı. Önceden anne diyordum artık anne de demiyorum evimede kabul etmiyorum.

vahsikelebekk ay en güzelini yapıyorsun ezdirmiyorsun arkasından değil yüzüne söylüyorsun içine atıp dert olacağına 👏👏