Bende 8 sınıf yenı başlayacaktım acılmasına 1 gün vardı adetın ne olduğunu biliyordum ama sadece ıdrar yapınca kan gelıcek zannedıylrdum baktım gelıyorda gelıyor 7 gün falan sürmüştü karın agrısı felaket bısey ama evlenınce çocuktan sonra agrsı gectı olduğumu bıle anlamıyorum 😉

perimasali802_ En ilk olduğunda tam okula gitmek için evden çıkacaktım wc gittiğimde regl olduğumu gördüm ve nedense saçma sapan bir sevinçle evde sadece rahmetli babam vardı babama koşup söylemiştim😁 neden sevindiğimi halen bile çözemedim kimisi saklar utanır birde o sevinç ve coşkuyla babama koşarken merdivenden çıkarken düşmüştüm, babam zavallım düşmeme eyvah bişey oldu diye bakarken benim coşkumla birden ne olduğunu bile anlamamıştı sonradan gülmeye başladı🙂

hayal65 ben 7. Sınıftaydım ilk regl olduğumda, hatırladığım şey hep böyle konuşulurdu ortaokulda orkid tanıtımı için gelirlerdi bilgilendirme yaparlar ve hep sınıfın, okulun erkekleri bizimle dalga geçelerdi. Annem bilgilendirmemişti hiç. Bir gün baktım ki çamaşırım kan olmuştu ve çok korkmuştum annem hemen ped getirip verdi ama yorgan gibi bir şeydi. Sonraki gün arkadaşlarımla dışarı çıktığımda kot pantolonum vardı altımda ama o kadar rahatsızdım ki yürüyemiyordum bile. Sonra sonra öğrendim ki çeşitleri varmış incesi kalını gecesi gündüzü kısası uzunu derken şuan menstural kap kullanıyorum. O zamanlar çile çekmişim resmen bezli çocuklar gibi dolanıyordum🥲 hatta bir keresinde akrabamıza gitmiştik memlekete, tuvalete gittim geldim kuzenim şey dedi “kıııız sen adet mi oldun hışır hışır ediyosun yürüdükçe” çok utanmıştım. 🙃

perimasali802_ ben regl olmaktan aşırı utanıyordum ortaokulda pet dağıttıklarında yerin dibine girmiştim çok utangactim Allahtan lise de regl oldum da utanacak bisey yokmuş dedim 🤣

perimasali802_ hiç konforlu değildim ay iğrençti hava soğuk karda vardı sanki 😂 birde akıyor ıslatıyor neyse 😂

burjuva okulda verdiklerinde nasil saklayacaz diye elimiz birbirine dolaşıyordu malum aç kurtlar dışardaydilar 🤣