perimasali802_ bende 12 yasında yaz ayı regl olmuştum tabı ozaman daha cahıldım bılmıyordum regl olduğumu kan geldi korkmuştum annem gördü anlattı daha ozaman ortaokul yoktu 6.sınıfta ne olduğunu anlatıyolardı🤣

perimasali802_ ilk reglim piknikte olmuştu arkadaşlarla pikniğe gittimizde beyaz pantolun gitmiştim rezillik ti 🤣🤣🤣 regl oldum ama bilmiyorum ne arkadaşıma dedim böyle böyle bir durum var ne bu çok korkuyorum sonra arkadaş olmuştu anlattı böyle böyle ben bi çöktüm ne yani ömrüm boyunca her ay regl mi olucam günlerce agladım 🤣🤣🤣 benim için dünyanın sonuydu adeta sonra biabla anlatı regl bu kadar kötü olmadıgını genç kız oldugumu söyledi ama beni tatmin etmiyor çünkü istemiyorum iki hafta sürmeden gögüslerim agrımaya başladı baktım uçları çıkmış bir yıkılış daha bildiğin çuval elbiseler giyordum ki gözükmesin gögüslerim ayıptır diye şimdi düşünüyorum da çok abarttmışım 🤣🤣🤣🤣🤣 benim regl hikayem bu

perimasali802_ bende 7. Sınıfta olmuştum o zaman tabi reglim ne olduğunu biliyordum ablam kuzenim falan bahsedrdi birde okulda bahsedilirdi. İlk evde lavaboya gittiğimde kan görmüştüm ama adet ağrısı yoktu gördüğüm gibi anlamıştım regl olduğumu ablama kuzenime söylemiştim artık bende oldum diye sonra ağrım başlamıştı hafifti ilerleyen yaşlarda çok şiddetlendi regl ağrılarım 🙂‍↔️

perimasali802_ 7. Sınıfa giderken 15 tatilde olmustum ama karın ağrısı vs hiç birşey hissetmedim tuvalete gittim peçeteye kan gelince annemi çağırdım annem çığlık attı odada anneannem halam felan vardı bana ped getirdi nasıl takılcağını gösterdi taktım içeri girdiğim gibi odada ki herkes beni alkışladı bi konfetim eksikti 😂😂

perimasali802_ ahahaha benim evlenince düzeldi. Son yıllarda o kadar kötüydüm adetim ilk günü özellikle yatalak geçiriyordum ağrıdan dayanamayıp kustuğum samanlar bile olmuştur. Şuan hamileyim adet ağrısını daha önce çok kötü çektiğim içinn doğum sancılarını gözümde o kadar büyütmüyorum suni yi bile

perimasali802_ 14 yaşımda oldum ilk reglimi.ne olduğunu anlamiyordum.cok korkdum bana bir şey oldu ölücem zaman etmişdim.anneme dedim o bana anlatdı hər şeyi.simidiki çocuklar hər şeyi biliyor.biziler gibi Cahill deyillerdi

perimasali802_ soğuk bir aralık sabahı yerli malı hazırlığı yapıp okula gidecektim 7.sınıfa gidiyorum o sıralar uyandığımda olmuşum şaşkınlık tuhaflık içimde bir sürü değişik duygu..o soğuk havada okula yürürken ilk adetin verdiği o rahatsızlık gelen sancılar falan işte öyle oldu geçti..

perimasali802_ Ben regl be biliyordum ama nasil bişey bilmiyordum. Afedersiniz tuvaletimi yaparken kan geldi noluyo falan dedim hastamiyim ölecemmi diye duşuneum anneme anlattim o dedi😅

perimasali802_ ben 7.sinifin ikinci döneminde olmuştum hiç unutmam okula gitmek için hazırlanıyordum lavaboya gittim kanı gördüm tabi ben adet ne falan bilmiyordum 😂neyse kanı gördüm dedim ala ala bu niye kan olmuş herhalde darbe falan olmuştur dedim çünkü az birseydi neyse okula gittim bu kanım iyice fazla fazla geliyor hissediyorum lavaboya gittim kilodum kan gölü olmuştu o derece 🤣okul bitti geldim eve ne Ablalarima ne anneme demedim korktum utandım. Hemen kuzenimin evine koştum benle yaşıt dedim böyle bir şey var bana dedi adet olmuşsun ped verdi nasıl takacağımı anlattı sağolsun geldim eve 😂ben adet olurken bide yürüyüşüm değişirdi penguen gibi yürürdüm kendimi belli ederdim babam abim sorardı niye öyle yürüyorsun diye 🤣. Daha sonra bizimkiler fark etti geldi bana söyledi bende açıkladım öyle 😂

1. sınıfta okulda olmuştum dersteydik hatta erkek hocanın dersiydi bir ıslaklık hissettim izin alıp lavaboya gidip baktım korkmuştum ilk olduğumda😂 annemi aramıştım sonrasında o da rehberlik hocasından ped iste demişti (regl olduğunuzda gelip benden alın diyordu hoca)😂😂

Ben 5. Sınıftayken olmuştum evde olmuştum ama nedense korkmadım aksine çok sevindiğimi hatırlıyorum :) orkid paketlerini açmak bana çok zevkli geliyordu ve havalı geliyordu 🤣🤣

Bende 8 sınıf yenı başlayacaktım acılmasına 1 gün vardı adetın ne olduğunu biliyordum ama sadece ıdrar yapınca kan gelıcek zannedıylrdum baktım gelıyorda gelıyor 7 gün falan sürmüştü karın agrısı felaket bısey ama evlenınce çocuktan sonra agrsı gectı olduğumu bıle anlamıyorum 😉