lgrth Sutlucikolati uyanmamaya çalışmak bir saat falan tekrar uyumaya çalışmak sonra uyanınca telefon sosyal medya forumlar 😂
reziloldukbabaaaa kızım uyanmadıysa ayılma seansı sonra telefonda uğraşıyorum kızım uyanınca başlasın gün😂 kızım uyanmışsa direkt onunla ilgileniyorum elimi yüzümü yıkayıp
hayatsevinceguzell Sutlucikolati aynaya bakıp saçımı yüzümü toparlarım dış görünüş önemli sonra el yüz yıka güzel bi kahvaltı güne başlayış
Sutlucikolati hayatsevinceguzell bunlari yaparken uykum acilir 😅 ben elimi yuzumu yikayip kosa kosa sigara yakmaya gidiyorum 😅
lgrth peynirlimakarnaa çocuğu biraz çizgi filmle oyalamaya çalışıyorum ayılana kadar çünkü uyanır uyanmaz gözümü açamıyorum çok zorlanıyorum 😂
Biyiklim Sutlucikolati yatakları toplar kahvaltı hazırlarım. Bazen eşim için de kalkar kahvaltı hazırlar işe gönderirim 😂
Smartlady Sutlucikolati ilk lavabo el yüz yıkanır Sonra direk çocuğumu giydiririm sonra kendim giyinirim yatakları toplar kahvaltı hazırlamak için mutfağa gidilir ✨🪬
Sutlucikolati TombulHatun vallahi soyle olmak cok istemisimdir 🤣 gözlerimi acar acmaz nasil tekrar uyuyabilirim diye düşünüyorum bazen 🤣
TombulHatun Sutlucikolati ben kendimi bildim bileli böyleyim zınk diye kalkarm yataktan ama eşim 5 saat ayılmaya çalışır sinir oluyorum ya o da bana sabah sabah ne bu enerji diyor 😂