Sutlucikolati TombulHatun vallahi soyle olmak cok istemisimdir 🤣 gözlerimi acar acmaz nasil tekrar uyuyabilirim diye düşünüyorum bazen 🤣
TombulHatun Sutlucikolati ben kendimi bildim bileli böyleyim zınk diye kalkarm yataktan ama eşim 5 saat ayılmaya çalışır sinir oluyorum ya o da bana sabah sabah ne bu enerji diyor 😂
lgrth Sutlucikolati çizgi film oyuncak kafamda dönüyor bir süre ben ayılana kadar zaten yarı uykulu oluyorum oramı buramı dürte dürte ayıltıyor 😂
reziloldukbabaaaa Sutlucikolati kız sinir oluyorum bu huyuma uykum var gözlerim ağrıyor ama uyuyamıyorum uykusuzluktan ölcem😂😂😂
Sutlucikolati Bahtsizbedevi_ gune erken baslayinca mutlaka uykum geliyor gun icinde ya ve aksama dogru evde yapicakk is kalmiyor sıkılıyorum 😅
Sutlucikolati hayatsevinceguzell bunlari yaparken uykum acilir 😅 ben elimi yuzumu yikayip kosa kosa sigara yakmaya gidiyorum 😅
Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati benimde uykum geliyo ama çocuklardan maalesef uyuyamıyorum akşam 9 10 gibi uyurum oyüzden bazen 11 12 olur uyku saatim
Biyiklim Sutlucikolati benimde bazen uyku ağır basıyor kalkmıyorum kendi kendime kalkınca hazırlarım 😂