lgrth Sutlucikolati çizgi film oyuncak kafamda dönüyor bir süre ben ayılana kadar zaten yarı uykulu oluyorum oramı buramı dürte dürte ayıltıyor 😂
reziloldukbabaaaa Sutlucikolati kız sinir oluyorum bu huyuma uykum var gözlerim ağrıyor ama uyuyamıyorum uykusuzluktan ölcem😂😂😂
Sutlucikolati Bahtsizbedevi_ gune erken baslayinca mutlaka uykum geliyor gun icinde ya ve aksama dogru evde yapicakk is kalmiyor sıkılıyorum 😅
Sutlucikolati hayatsevinceguzell bunlari yaparken uykum acilir 😅 ben elimi yuzumu yikayip kosa kosa sigara yakmaya gidiyorum 😅
Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati benimde uykum geliyo ama çocuklardan maalesef uyuyamıyorum akşam 9 10 gibi uyurum oyüzden bazen 11 12 olur uyku saatim
Biyiklim Sutlucikolati benimde bazen uyku ağır basıyor kalkmıyorum kendi kendime kalkınca hazırlarım 😂
Sutlucikolati lgrth dogru soyluyosun bi ara alistirmistim ee hani kahvalti niye hazirlamadin vs vs diyordu 🤣
Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati valla ben anca akşam uyuduklarında kendime biraz zaman ayırıyorum sonrada uyuyorum gündüz uykuları olmadığı için akşam uyuduklarında rahat ediyorum🤣
lgrth Sutlucikolati benimki son dkya kadar uyumayı tercih uyanınca giyinene kadar kahve yapıyorum içip gidiyor başka kötü alışkanlığı yok 😂🤣🤣
Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati ben herzaman hazırlıyorum ama eşime özel değil çocuklarda yiyorum hep beraber yediğimiz için hazırlıyorum kahvaltı yapıp işe gidiyo hemen 🤣