Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati benimde uykum geliyo ama çocuklardan maalesef uyuyamıyorum akşam 9 10 gibi uyurum oyüzden bazen 11 12 olur uyku saatim
lgrth Sutlucikolati çizgi film oyuncak kafamda dönüyor bir süre ben ayılana kadar zaten yarı uykulu oluyorum oramı buramı dürte dürte ayıltıyor 😂
Sutlucikolati lgrth dogru soyluyosun bi ara alistirmistim ee hani kahvalti niye hazirlamadin vs vs diyordu 🤣
Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati valla ben anca akşam uyuduklarında kendime biraz zaman ayırıyorum sonrada uyuyorum gündüz uykuları olmadığı için akşam uyuduklarında rahat ediyorum🤣
lgrth Sutlucikolati benimki son dkya kadar uyumayı tercih uyanınca giyinene kadar kahve yapıyorum içip gidiyor başka kötü alışkanlığı yok 😂🤣🤣
Bahtsizbedevi_ Sutlucikolati ben herzaman hazırlıyorum ama eşime özel değil çocuklarda yiyorum hep beraber yediğimiz için hazırlıyorum kahvaltı yapıp işe gidiyo hemen 🤣
Sutlucikolati lgrth 🤣🤣🤣 benimki de oyle 🤣🤣🤣 gec gittigi zamanlar ondann once kalkıyorum kahvesini yapip postaliyorum 🤣 bazen şükrediyorum her gun kahvalti hazirlamaktansa kahve yapmak daha iyi 🤣
Athena Son zamanlarda uykumdan çok susuz uyanıyorum uyanır uyanmaz kocaman bir bardak su içiyorum gerçi zararlı diyorlar ama valla içim yanıyor 😂
TombulHatun Sutlucikolati ben kendimi bildim bileli böyleyim zınk diye kalkarm yataktan ama eşim 5 saat ayılmaya çalışır sinir oluyorum ya o da bana sabah sabah ne bu enerji diyor 😂
Bahtsizbedevi_ TombulHatun benim eşimde öyle uyandırana kadar anlımın damarı çatlıyo sinir oluyorum uyanmayınca🤣
yeeliiizzz TombulHatun Ayy sen bensiinn 😂😂 bende hemen kendime gelirim hiç uyumamış gibi 😂😂😂 eşimi zaten uyandırmak ölüm gibi birşey 🤦🏻♀️
TombulHatun Bahtsizbedevi_ uyanıyor uyanmakta sıkıntı yok ben giyiniyorm hazırlanıyorum adam öyle yataktan kalkıyor ayılamıyormuş ben de sinirlenip ara sıra çantamı alıp arabaya iniyorum kızı da ona bırakıyorum paşa paşa hazırlanp iniyorlar 😂
TombulHatun Sutlucikolati ne haklı ya kalkmışım mis gibi şarkı söylüyorum mutlu mutlu uyanıyor daha ne istiyor uyanınca direkt kalkarsan zaten ayılıyorsun kalkıp 10 sn yatağn kenarnda oturuyorum hop ayılmışım 😂
TombulHatun Bahtsizbedevi_ ben uyanıp wc giderken odanın ışığını açıyorum sinir oluyor otomatik uyanıyor 😂