lgrth ikimizde çalışıyoruz ama çok yoğun değiliz haftasonumuz yok hafta içleride 9-6 çalışıyoruz

kittykitty anladım canım çalıştığı için yorgun olabilir veya yoğun çalıştığı için sık gelemiyorum yani illa vardır bi sebebi bu arada hoşgeldin aramıza

kittykitty Yoğun veya ağır mı çalışıyor? Şimdi herkesin kendine ayırmak istediği zamanı olmalı, insan buna ihtiyaç duyuyor evliyken de. Haftada ne kadar görüşüyorsunuz? Gün içinde nasıl konuşuyorsunuz? İlgisi azalmadıysa sana göre o zaman sorun ne tam olarak?

Medusa gün içerisinde gayet güzel konuşuyoruz haftada 1 gün görüşüyoruz ben istiyorum ki daha çok görüşelim hem dışarıda hemde özel alanda yani evde tek amacım fikfikte değil onunla evde aktivite yapmak istiyorum anlatamıyorum

lgrth bana da bahane gibi geliyor umarım öyle değildir gerçekten canımı sıkar bu durum

Sen sürekli onu istiyorsun ama o “nasılsa çağırır” moduna girip işi ağırdan alıyor olabilir biraz mesafeli durursan belki seni daha çok özlediğini fark eder
            Onun kadar sen de yoğun ol biraz gizem kat o zaman seni daha çok merak eder
            Bazen erkekler ilgi azaldı sanmasın diye geri çekilmeyen kadınları nasılsa hep burada diye rahat davranabiliyor o yüzden biraz dengeli gitmek lazım canım

kittykitty herkes bir olmazda bizimde sevgililiğimiz o yaşlardaydı birbirimizi görmeden geçirmediğimiz gün olmazdı..seninki hep mi böyleydi sonradan mı oldu

kittykitty kaçan kovalanır taktiğini uygula. Belki bu senin onun üstüne düşmelerin hoşuna gidiyordur. Ailesi ile aynı evde kalıyorsa belki onlara da vakit ayırma sorumluluğunu hissediyordur

kittykitty Haftada 1 gün azmış açıkçası, anladım şimdi seni daha iyi. Sevgilin de seni anlıyor da, anlamamazlığa vuruyor gibi görünüyor artık. Daha fazla görüşme isteğini anlayışla karşılaması gerekir aslında

kittykitty
              Yanlız yaşıyorsunuz her fırsatta yanınızda istiyorsunuz ve buna bahaneler üretiyor üstüne gidince de kavga çıkarıyorsa benden size tavsiye ciddi olan taraf şu anda sizsiniz karşınızdaki maalesef olayın ciddiyet boyutuna henüz geçiş yapmamış sizi kaybetme kaygısı yaşamıyor çünkü sizden emin aksi takdirde bu yaşlarda bu dediğiniz şeyler imkansız daha çok sizin çağırmanızı daha çok ona vakit ayırmanızı teklif etmesi normal olanı olurdu. Bazı erkekler elindekinin değerini kaybetmeden anlamaz ve kendine çeki düzen vermez bunu sağlamak ve gerçekleri anlamak için burada görev size düşüyor onu yanınızda istemenin tartışması bile çok anormal bir durum her gün yanyana olan evli adamlar bile bu dediğiniz durumu yaşamaz yaşatmaz 3. Bir şahıs yoksa buna eminseniz yokluğunuz ile terbiye edin derim zaten iki şekilde sonuç alırsınız ama en azından karşınızdakinden emin olursunuz ya herşey istediğiniz doğrultuda ilerler siz mutlu olursunuz yada hayat yolculuğunuzun bu sayfası kapanır belki bir süre üzülürsünüz ama ardından yine kazanan siz olursunuz… Hayat bir kitap gibidir ve okuduğumuz sayfayı atlamak ve diğer sayfaya geçmek zorundayız…🙏🏻

kittykitty hayatım ne takılıyorsun gerçekten işi vardır belkide bence başka yere takılmalısın
                Mesela evlisiniz ve kocanın sürekli bi işi var
                Adama bi sorarlar yani ne işin var diye🙄🙄🙄

kittykitty içinde şüphe yoksa çalıştığı içindir ama içinde şüphe varsa didikle derim

lgrth ilk zamanlar bu kadar değildi sonradan böyle olduk ilişkimiz monotonlaştı mı diyorum bazen kendi kendime