sizene Uçuğu nasıl kocana bağladın onu düşünüyorum

azze onun kocasına bağlamadığı hiçbişey yok boş yere vakit harcamışsın düşünerek 😅

sizene İnternete kalsak hepimiz ölüyüz😂

sizene valla uçuğu bilem a bence siz eşinize olan güveniniz mi sarsılmış ne oral ne onu bilmiyorum ama her yaptığınızda uçuk çıkıyorsa yapmayın sizde demekki size dokaniyor belli ki yapmayın o zamn başka bişi yapın illa oral olacak halı yok ya sıkılır insan da aynı şeyi yaparak

Coolness Bir noktadan sonra sinir bozucu oluyor 🥲

uçuk virüsü vücuda bir kere girerse sürekli çıkar canım sen kafanı başka şeylere yorma kremini kullan stres yapma

sizene canım uçuk bendede çıkar korktuğum stres yaptığım zaman ve hastalanıp ateşlendiğim zaman çıkar kız ne herşeyi Kocana bağlıyon 🤣

sizene Bahsettiğiniz durumdan olsa en başta genital uçuk yaşardınız. Ki o da ciddi bir problem, dudaktaki uçuğa benzemez.
      Ömrünüzde hiç uçuk çıkmadı mı dudağınızda, bir kere bile çıksa tekrar eder çünkü. Belki çocukken yerleşmiştir vücudunuza, aynı evde bulunduğunuz kimselerden birinde vardır, bardak kaşık tabak veya aynı havlu, yastık kullanımı gibi her şey herpesin vücuda yerleşmesine sebep olabilir.

sizene benimde çıkar uçuğum arada geçen kaynanamla tartıştım uyayamadım iki saat uykuyla çocuğu okula yollamaya kalktım hem alt dudağım hem üst dudağım stresten uçuklamıştı stresten olur bağışıklıktan olur kocanla ne alakası var

Cicikiz aynen katılıyorum bendede olur bağışıklığım zayıf ve stressiz günüm yok

Uçukların bulaşması bahsettiğin şeyde dahil olmak üzere virüsle temasla gerçekleşebilir ama eşinden şüphen var mı ki canım