perimasali802_ hiç giymiyordum zaten yeni yeni alıp giymeye başladım alıcam tabi dediğini de teşekkür ederim

lgrth çevire çevire nasıl oluyor😅

lgrth e yani ama benim öyle çok seçeneğim yok bundan sonra olucak ama burası beni gaza getirdi zaten ilk aldığım gecelik için

egce 6 yıllık evliyim bi tane geceliğim tek var 🤣sürekli giymiyorum eşim bazen bana hazırlan dediğinde giyerim genelde hep picama

• egce bunu yanıtladı.

egce merhaba canım 🌸giyerim tabi onlar benim bebeklerim ❤️‍🔥❤️‍🔥

• egce bunu yanıtladı.

Biyiklim bende 6 yıllık evliyim ama 1 tane değil tabiki😅

egce sırayla işte

egce canım iste her şeyi değerlendir evde olan kıyafetleri de..ben gömlek tunikleri önü açıp içine tangayla falan ya da önü fermuarlı sweatleri aynı şekilde kullanıyorum..bazen altına vücut çorabı ya da jartiyer gizemli oluyor açana kadar bilmiyor içinde ne var

• egce bunu yanıtladı.

egce evet görüp beğendiğimi aldığım için çeşit çok 😇😁

• egce bunu yanıtladı.

lgrth way be süpersin ya🥰🤩

egce aklına gelen her şeyi değerlendir illa fantezi geceliği olmasına gerek yok giydiğini çekici hale sen getirirsin rahat giyin günboyu frikikler falan ver ama oralı olma 😂

egce vala benim bir tane 😂

• egce bunu yanıtladı.

egce giyilir tabi taa 7 sene önce çeyizime aldığım gecelikleri takımları hala giyiyorum 😂

• egce bunu yanıtladı.

lgrth gün boyu frikik beni aşar cadaloz ve şeytan bi kaynanam var birlikte yaşadığım bi de eşim evde yok şimdilik

Biyiklim o da güzel hiç yoktan iyidir 😅

• Düzenlendi

TombulHatun aa kız yok ya hem ben çeyizime aldığım geceliğin içine sığmıyorum ki🥹