buzdankalpler amin inşallah canım 🙏 bi sağlık ocağında falan kan aldır bakalım belki kanında çıkar belki başka sorun vardır iyi sonuçlar alırsın inşallah 🥰
Hamile olduğunuzu nasıl anladınız?
Hiç fark etmeden regl olmaya devam ederek hamile kalanlar da var çok tuhaf insanlar bazen anlayamıyor ihtimal varsa düzenli kontrol ettirmek önemli
buzdankalpler aldinmi canim
Ya bnce vardir test bozuktur belki
buzdankalpler hayvani içgüdüler ile 9 gün varken test yaptım 😂😂😂
buzdankalpler anlamadım. Adetime 2 gün vardı beklediğimiz için merakımdan haftada en az 2 kez test yapardım hoşuma giderdi xlwöqşzwğqş rastgele yaptığım bir gün öğrendim öğle vakitleriydi saklayıp afilli sürpriz yapacaktım güya anında söyledim aile grubuna da attım xeplqxöwğqğd
perimasali802_ bugün gideceğim muayeneye. Dün regl gibi hafif karın ağrısı ve iç bacaklarımda yanma vardı 2 3 saat sürdü geçti akşam pembe leke gördüm yine ağrı girdi hafif bu sefer kırmızı çizgi çizgiydi şuan hala leke var ama varla yok arası çok çok hafif regl başlıyomuş gibi değil başlarken yoğun lekelenme olurdu regle döner mi diye bekliyorum regl başlarsa iptal edeceğim
ladybird annem bana hamile kaldığında öyleymiş ara kanama diyolarmış ona da ağrı başlayana kadar anlamamış karın ağrısıyla gidince hamilesin demişler abim de küçük diye düşünmediğinden sanırım hatta babama kızmış kız değilse benden çekeceğin var demiş babam da merak etme kız demiş 😂😂😂 nerden biliyosa
Coolness hiç öyle bir zamanda aklıma düşüp de test yapmam herhalde 😂 reglden 2 hafta önce hassasiyet hissettiğim zamanlar oldu ama sanırım biraz da hiss çünkü ben hiç hissetmedim. Şuan hissettiğim de sadece şüphe hamile miyim diye değil hastalıktan değil de gebelikten olsun diye 🙄
kurabiyevarsimitvar o anki heyecan süprize fırsat vermiyo desene 🤗 ben bir süre söylemezdim nazardan korkarım belli bi süre geçmesini beklerim eşime dahi söylemezdim beklerdim çünkü eşim asla benim gibi bekleyecek karakterde değil
perimasali802_ randevuyu iptal ettim lekelenmede değişme var regl olcakmışım gibi. Olsa da rahatlasam artık
buzdankalpler eşimin tarafı 4 aydan sonra öğrendi sadece xlwöqçsşwşd
kurabiyevarsimitvar yaklaşık benim de aklımdaki süre hangi aydan sonra risk azalıyodu hatırlamıyorum. anneme de olsa söylemezdim sanırım sonra herkes duyar 😣
buzdankalpler 3-4 ay diye biliyorum
Kızlar yeni bir sorum var. Bgne kadar regl olmadım renklenme vardı 2 gündür bgn eve biraz içme suyu taşıdım 1.5 ltlik 6lı şişe bir tarafa 6 lı şişe bir tarafta taşıdım. Eşimin diş eti rahatsızlığı var 4 kilo yük taşısa ağrıyo diyo neyse eve girdiğim gibi kanama başladı çok geçmedi karnım ağrımaya başladı. Normal mi?
buzdankalpler tuhaf bi his geldi hiç farketmedim ben ama esim farketmis otururken falan sebepsiz elim karnımda duruyormuş ve hiç şüphem de yoktu ertesi gün adet olmayınca gitmek istedim e 6 haftalik hamile olduğumu öğrendim:))
mrvehl hissediyor sanırım insan varlığını ister istemez
buzdankalpler dediğim gibi benimki tamamen içgüdüydü 😂
buzdankalpler kanka ben kendimi Allah’a emanet ettim😂😂😂 zaten vücudum hala kendine gelemedi ne zaman düzelecek mezara girince mi dkdkdkkd
HurremSultan bebeleri biraz büyütür yenisini yapmazsan inşallah birkaç seneye 😂
buzdankalpler göğüs uçlarım normal adet belirtisinden farklı bir hisle acıyordu ve çok çok şişkinleşmişti ayrıca uçları çok çıkmıştı bir anda ve arkadaşım sen hamilesin göğüs ucundan belli demişti ben ihtimal vermemiştim ama test yaptım ve hamileydim 😁