Kızlar bu hastalığı yaşayıp atlatan oldu mu nasıl çözdünüz neler yaptınız hiçbir şekilde aşamıyorum doktora psikologa gttm verilen ödevleri de yapabiliyorum ama eşle olmuyo olmuyooooo yıllar geçti eşim bir umut sabrediyo olur diye
VAJİNUSMUS BELASI
parlaa1520 bu konuda bilgim yok ancak fikir yurutebilirim ki postuna kayitsiz kalamadim 7 yillik evliyim demissin..
Bencce hersey kafada bitiyor sen iliski yonunden negatif ne dusuunuyosann poztife cevir esin bolca uzun uzun on sevisme yapsin belki bu sekkilde asarsin her gun deneyin gerekirse ve asla moralini bozma olmuyor diye
parlaa1520 evet benimde oldu evliliğimin 1 ayında korktuğum için eşim anlayış gösterdi ne kadar acısından kaçtım herşey kafada bitiyor bir gün cesaretlendim kayganlastirciyi fazla sıktım denedik canım acıdı biraz eşim yavaşladı çok yavaş yaptı biraz bekledik sonra zorlamadi ertesi gün yaptık artık acımadı çünkü alıştı o günden sonra geçti artık resmen eşimle tartıştık çok zoruna gidiyordu gurur yapıyordu zorla yaparım diyordu
Kbranur65 sizin vajinusmustan ziyade ilk gece korkusu benim yıllar geçti malesef kremler kayganlastiricilar asla etki etmiyo o an kasiliyorum hcbsey cozemiyo beni
Sutlucikolati işte malesef korku olduğu için ön sevisme de olsa asla o moda giremiyorum biran önce olsun bitsin kurtulayım kafasindayim hep denerken de olmuyo işte eşimi seviyorum keşke normal biri olsaydım diye ağlıyorum bazen ama cinsellik olmasın ömür boyu aramam yani malesef bu kafadayim eşim için mücadele ediyorum olsun diye
parlaa1520 ne desem bilemedim bu konuda tecrubem olmadigi icinde fazla bisey diyemiyorum baska terapiste gitmeyi denedin mi surec uzunda olsa sonuc alanlar vardi
parlaa1520 benimde kasilmam vardı ama ilerlemedi işte başta tedbir aldım peki eşiniz ne diyor bu durum için 7 yıl az değil
parlaa1520 3.5 sene bende çektim. Şimdi normal doğum yaptım ve oğlum 11 aylık. Ödevlerinizi yapabiliyorsanız biraz cesaret ve lokal anestezi kullanın ben o şekilde yaptım. 😊
Kbranur65 eşimde artık umudunu kesti diyeyim ama yine de destekliyo beni her defasında uğraş yaparsın inanıyorum diye tabi bu arada yakınlaşmiyo değiliz afedersiniz sürtünerek hallediyoruz ve ona alıştık öyle gidiyo gibi sanki
sonuklale12 Gerçekten mi peki 3.5 sene içinde hiç mi olmadı ? Ben de kullaniyorum lokal anestezi ama blmiyorum bacak açma sorunum var bu yüzden üstte olmam gerekiyor ama üstte olunca da yapamıyorum anlamadm 😔
parlaa1520 bendede vardı canm çok şükür atlattk ama o süreç çok zorlayıcıydı psikolojik olarak, birsüre sonra aileler çocuk bekliyor birşey diyemıyorsn vs. Benm korkum ya cok kanamam olursa idi cok şükür öyle olmadı, yalnız değilsin ama bu ilişkiyide herkes yapıyor ve bunda ölen yok sadece anlık birşey, üstte olmayı dene ve yavaş yavaş.Umuyorm atlatırsın sonradan da ya bu kadarmıymış zamanımı yok yere stresle geçirmişim diyeceksn😊❤
elifgamze inşallah öyle derim bu arada benim çocuğum da var nasıl oldu derseniz tedavi sırasında olduu deneme yaparken eşim girise boşaldı afedersiniz o şekilde 4 yaşında şu an kızım.
parlaa1520 vajınısmusu kadın doğum hekimleri çözüyor aslında iyi bir kadın doğumcuya giderseniz hallolur inşallah birde eğer alkol kullanıyorsanız şarap cinsel isteği arttırıp gevşetiyor biz bu şekilde ilk ilişkiyi yaşamıştık
Psikoloğunu değiştirmeyi düşündün mü hiç
parlaa1520 aa çok şaşırdım okurdm bende öyle ama olanak vermezdim tam birliktelik olmadan mı oldu yoksa oldu da sonradan kasılma problemimi yasıyorsn canm, normal doğummu oldu peki buarada
hayatsevinceguzell kadın dogumcuya gittim psikolog ise yaramadığı için verdiği egzersizlerin hepsini yapabiliyorum esli denemeye gelince yine hüsran oluyo alkol kullanmiyorum
pregabalinn psikologlug bir hali kalmadı inanın kitaplar okuyorum videolar yani blyorum evet herkes yapiyo acısa bu kadar insan yapmaz kendime neler neler söylüyorum aklım ikna oluyo ama iş o raddeye gelince basaramiyorum yine
elifgamze şöyle anlatayım ben tedavi olurken doktorun verdiği aparatları yapabiliyodum ama penis olmuyodu bu şekilde nerdeyse 1 yıl hep aparat yaptım ama iş penise gelince girmiyodu birgün eşim cok istekliydi biraz açık olucak kusura bakmayın hani 1 dklik işi vardi dym o anda bna denesek mi dedi ben de aparat çalıştım braz sonraa hemen denedik ve braz girdi ama eşim zaten sınırda olduğu icin boşalma oldu yani o gün hamile kalmışım eğer iş uzasaydi o gece ben yne yapamicaktim hani çok gitgel olayı olmadığı için olabildi umarım anlatabilmisimdir çocuğuma mucize bebeğim dyorum bu yüzden 😄 hamilelikte de düşük tehlikem olduğu için doktor yasakladı ilişkiyi sonra ben yine başa sardım uzun zaman geçince
parlaa1520 farklı bir yerlerde deneseniz acaba
parlaa1520 olmadı her denediğimizde eşimi ittim üstümden attım. Ki ben ödevleri bile lokal anestezi altında yaptım. Şu viblatör mü diyorlar oyuncaklara ne onları bile lokalle yaptım düşünün. Bir gün iyice yaptıktan sonra içeriye doğru bolca lokal sıktım bekledim hissiyat gitti ne kadar acıyabilir ki dedim belimin altına yastık koydum popo yukarıda kalacak şekilde ve oldu. Hiç birşey hissetmedim. Bir süre böyle devam etti. Zamanla lokali azalta azalta 5 mi sıkıyordum 4 sıktım 3 2 1 derken bu işten zevk aldığımı gördüm ve bıraktım. İnanın ben asla ama asla yapamam dedim kendi kendime. Ama o zevki alınca neler neler yapıyorum şimdi. 😊 o yüzden bir kadının başaramayacağı hiç birşey yok arkadaşım. Kendini motive et giyin süslen lokalli yap ve eşine bırak. + tavsiyem sana giriş esnasında kakanı yapar gibi ıkın. 😊 sen başarabilirsin. 💪🏼