- Düzenlendi
perimasali802_ iyim çok şükür canım sağol rutin kontrol☺️
perimasali802_ iyim çok şükür canım sağol rutin kontrol☺️
tünaydın desem daha iyi sanırım 😂kızçem uyuyor uyansın da temizlik yapacam evi şu hastalık havasından arındırmam lazım 😂
perimasali802_ zaten ramazan olduğu için calismiyo bakalım beni neler bekliyo ilk defa 1 ay evde kalıcak 😂
Valla sabahtan beri oturmadım anca oturabiliyorum şimdi bi yorgunluk kahvesi içeceğim
lgrth kizzzzz akilli ol 🤣
Bahtsizbedevi_
Tum dertlerimi böyle sirkeleyesim var 🤣
reziloldukbabaaaa iyi akşamlar desem 😂
kizatasozu daha iyi ya en azından oruç ve diğer konularda yardımci olur
inşallah güzel değerlendirirsiniz
Anomaly iyi akşamlar canim
Etipetito sende sağol canım 💕
perimasali802_ ayy bende bende 🤣
perimasali802_ kocam 4 istiyor 😂😂 ben kendime bakamıyorum sıra bana ne zaman gelecek diyorum anlamıyor 😂
lgrth kocalara bakma benimkide 6yı istiyo sanki sabahtan akşama kadar kendisi bakıyo ilgileniyo nazını çekiyo🤣
perimasali802_ kendisi çok güzel yemek yapacağını iddia ediyo en azından kendiyle çocuğa yemek yapsın ben onun yaptıklarını begenmiyirum kendime ayrı yapcam vala. Çocukla ilgilensin bende 1 2 hafta full temizlik yapcam sonra beni çağıran olursa onları çağırırım iftara temizlik yapmanin hayalini kuruyorum sadece 🤤
Bahtsizbedevi_ saçmalama yeşim düşme Ahmeeeggtt dusmee
kizatasozu düşmüyorum zaten düşermiyim hiç
Bahtsizbedevi_ 5. Ye düştün amaa
Bahtsizbedevi_ valla o kadar şey görüyorum ki etrafta en son dedim ben çileyi çekecem vücudum bozulacak çirkinleşecem sen gidip çıtır genç birini bulup bizi ortada bırakıcan 😂😂😂 psikolojim bozuk değmez emeklerimize fedakarlıklarımıza 😂
kizatasozu aşkım 5.cisi bi düşük yaptım ve o düşük kanamasının üstüne kaldım🤭