kizatasozu düşmüyorum zaten düşermiyim hiç
Günaydın hanımlar 😘
Bahtsizbedevi_ 5. Ye düştün amaa
Bahtsizbedevi_ valla o kadar şey görüyorum ki etrafta en son dedim ben çileyi çekecem vücudum bozulacak çirkinleşecem sen gidip çıtır genç birini bulup bizi ortada bırakıcan 😂😂😂 psikolojim bozuk değmez emeklerimize fedakarlıklarımıza 😂
kizatasozu aşkım 5.cisi bi düşük yaptım ve o düşük kanamasının üstüne kaldım🤭
Bahtsizbedevi_ e düşükle beraber 6 olmuş bileeeee
lgrth benimki onu yapamaz beni biliyo deliliğimi biliyo oyüzden cesaret edemez bide beni çok aşırı seviyo bensiz yapamaz o derece sever tabi bende onu severim🤣
kizatasozu evet 6.cı gebelik 5.ci çocuk 6 haftalıktı düşük yaptığımda şuan yaşasaydı 8 aylık olacaktı 1.5 yıl oldu düşük yaptığım🥹
Bahtsizbedevi_ ay ben etrafta birkaç olaya şahit oldum o yüzden 😂 bir tanesi üç çocuğunu karısını bırakıp 2.yle evleniyor yıllardır imam nikahlılar bir de.. diğeri de adam 50 küsür yaşında 5 çocuğu var karısını tatile yollayıp 25 yaşında biriyle evleniyor😂 ay şok oldum yıllarca emek ver sonuca bak nankörler işte zamanın ne getireceği belli olmuyor körü körüne güvenmem kimseye artık fobi oldu 😂
lgrth ayy daha neler 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ valla 25 lik kızı tanıyorum bir yıldır evliymiş o da imam nikahlı😂
lgrth ay kızda hiç akıl yokmu 50 yaşındaki adamla ne işi var🤣
Bahtsizbedevi_ Allah rahmet eylesin cnm cennette seni bekliyor 🌷
kizatasozu amin kuzum🌸🥹
Bahtsizbedevi_ para 🤣
perimasali802_ iyi geceler 😂😂😂
Bahtsizbedevi_ ne olacak bu Halimiz yeşim
lgrth eee ama aşkım kaşınma o yolu da gosterme yani 😂
kizatasozu niye kız ne güzel işte yemek yapacakmış
Ay ramazan temizliğinin başka bir keyfi var ya bende öyle yapacağım ama büyüklerimizi oncelik cagiracagim
Bahtsizbedevi_ rabbim diğerlerine sağlık sıhhat versin inşallah 🤲🫂
reziloldukbabaaaa iyi uykular 😂