Olivetti Nietzsche bunlar normal şeyler canım 🙂 ben izin alma konusunda ve diğer herşey konusunda izin almaya söyledim. Ben biraz fazla rahatım galiba 😁
Nietzsche Olivetti haaa yok öyle her halta izin istemem 😂 onu ilgilendren konular olursa işte . Yoksa aşkım şunu alablrmiym şunu yapablrmiym demem
Olivetti Nietzsche doğru vücudun kocanı da ilgilendiriyor 😁 ben biraz fazla özgürüm ben hiç bişey de izin istemem
Nietzsche Minimini tabi canım riske atamaz 😂 aslnda öyle değilde işte belki biyerde kamera vardır blmem ne kurar durur 😂
Olivetti Nietzsche kafama göre yonttum diyelim 😂😂😂 cok karışıyordu bana sicilim kirli diye 😁 aaaayyyy ben gelemem böyle şeylere diye patladım 😂
Islakbanyoterligi igze0101 göğüsümün ustyle omzum arasinda var bir tane Var uç tane kus ve bir tane balerin var ortalarında benim icin anlami yuksek Bi kaç tane daha yaptırmak istiyorum da bakalim
Asellll igze0101 benim 6tane var eşimin ismide var onda da benimki yazıyor o yüzden sorun olmadı yine düşünüyorum ama karar veremedim 😬
Nietzsche Bilinmeyenlidenklem 😂😂😂😂parfüm demişken ay şu 1 2 gün sonra bende hazrlanıp kokulara bürümim eşimle unutulmaz bi gece yaşiym ya canım çekti 😂😂😂
Bilinmeyenlidenklem Nietzsche biz dört gündür annemlerdeydik her gece ekşın yaşandı 😂 adam oraya gidince iyice zıvanadan çıkıyor 😂
Nietzsche Bilinmeyenlidenklem evet erkeklerde o bi heyecan güya😂😂salak bi sevglim vardı seni baban gilde becerecem diyodu aptal beynsiz
Cemrerana igze0101 ay hiç sevmem ya sanki vücudu kirletiyor gibi duruyor bence yaptırsam bile sadece eşimin görebileceği bi yere yaparım halka açık hiç hoşuma gitmiyor ma saygı duyarım yapana
Leondarling igze0101 biri omzumda biri sırtımda iki dövmem var, bir tanede dğer omzuma yaptırmayı düşünüyorum, ben çok seviyorum dövmelerimi.