minex tavuklu sebze çorbası tavuk sote pilav ya da kremalı makarna çoban salata kadayıf dolması

Biyiklim çok iyi ya benim eşim asla yemez patlıcanı falan tek kendime de yapamıyorum insanın canı istemiyor o zaman da ayrı ayrı yemekler yap çocukla olmuyor o yüzden benim misafir menümdür o bi misafir gelsin hiç zorlanmam İzmir köftem ve karnıyarık yemeğim meşhurdur arkadaşlar arasında 😂

peynirlimakarnaa İzmir köfte bi kere denedim gerçekten güzel bir yemek oda. Benimde misafir menüm karnıyarık, Arap tavası, fırında tavuk şiş, ve patlıcan oturtma veya patlıcan musakka 😂vala ben sevsem yaparım kendime eşime de ayrı bir şey yaparım

Biyiklim İzmir köfte hem basit hem doyurucu hem de göze hitap eden bir yemek misafir menüne ekle pişman olmazsın 😂 bu arada bende karnıyarık yaptığım menüde; mercimek çorbası
      Karnıyarık
      Tavuklu nohutlu pirinç pilavı
      Cacık
      Akdeniz Salatası (her öğünümüzde olur)
      Kabak mücver
      Havuç tarator
      Sofrada tatlı olarak kalburabastı
      Çayın yanına da gelin pastası ve kurabiyeler olarak yaparım

minex ay bu arada menüm yeni belli oldu 😂
        Terbiyeli Tavuk suyu çorbası yaptım erkenden bebiş yesin öğlene 😂
        Köri soslu tavuk ve kremalı penne makarna yanına da boll yeşillikli Akdeniz salata tatlı yapmayacağım iftardan sonra güne gideceğim orda yerim eşim de zaten oruçlu değil yemese de olur tatlıyı 😂

peynirlimakarnaa kız xere bu kadar çeşit 🤣hangisini yesem hangisini yemesem zaten doyurucu karnı yarık var 😂 cacık bende yaparım da havalar soğuk diye çorba yapıyorum. Havuç tarator bi ara misafirlerim gelirken ilk defa yapmiştım çok beğenmişlerdi gene yaparım inşallah. Vala ben tatlı matlı ile uğraşamam hiç

minex bende buldum sonunda
          Kilis tava
          Pilav
          Mercimek çorbası
          Salata
          Humus ve patlıcan ezmesi

Biyiklim ay deme öyle güzel kız hem kolay hem çeşit çıkıyor işte gelenin gözü doyuyor zaten salona güzel bir masa sevdiğimiz dostlarımızla hoş sohbetler eşliğinde çok da güzel oluyor hem karnımız doyuyor hem ruhumuz aa bu arada taratoru birde süzme yoğurt ve ince doğranmış dereotu ile yap ana yemek niyetine yersin miss

lgrth ilk gundenmi masalah vala 😅

lgrth beni cagirani çağıriyim diyorum bende bebek var hem o hem misafir zor oluyo seneye belki daha rahat ederim

minex et sote pilav sebze çorbası soğan dolması Salata kabak tatlısı ve tarator

kizatasozu bende de bebek var hamileyim bir de 🤣🤣 benim çağıracaklarım beni ramazan boyunca bir defa değil birkaç defa çağıracak kişiler zaten bir kaç aile kaldı yakınımızda bir de eşimin bekar arkadaşları var onları da genelde yemeği çok yaptığımda çağırıyorum 😂önden açılış yapayım dedim de hastalıkla uğraşıyorum geçsin bakarım duruma göre 😂

kizatasozu çoğu şeyi gece bebek uyuyunca hazırlarsan işin kolay olur bir de ben hep pratik bereketli doyurucu şeylere yöneliyorum..lahmacun Antep tava karnıyarık gibi..tatlıyı önceki günden rendelenecek şeyler varsa önceden kızartma işleri sabahtan çocuk uyuduğu her fırsatta yapıyorum başka türlü son dakikaya kalıyor elim ayağım dolanıyor

lgrth lahmacunu içini yaparimda hamurunu yapamam fırın yapar onu ama lahmacun çorba misafir için yetersiz geliyo bana patlıcan li yemekleride sevmiyolarr

kizatasozu canım zaten hamuruyla uğraşsam pratikliği kalmaz 😂sevene yetiyor ya birkaç çeşit meze salata ile 😂😂

lgrth bana yeterde misafir için çok çeşit olsun isterim