• Düzenlendi

İkinci sahurdan herkese selam arkadaşlar 💕
Sorum başlıkta bi olay,tartışma vs bişey olduğunda karar vermek veya sonunu bağlamak için kalbinizin sesini aklınızın sesini mi dinlersiniz??

egce, başlığı Kalbin sesi mi aklın sesi mi? olarak değiştirdi.

egce selam canım benimki değişiyor o an kalbim başka söylüyo aklım başka yapıyo

• egce bunu yanıtladı.
    • egce bunu beğendi.

egce aleykümselam canım. Ben hep mantığımla hareket ederim evliliğimde de bunu yaptım ama tartışma esnasında kalbimle çünkü vicdanım rahat etmez merhametliyim haksız olsam da gider yanına özrümü dilerim

egce genelde aklımı kullanırım 😊kalbıme bakacak olursam ohooo çok iş var.

• egce bunu yanıtladı.
        • egce bunu beğendi.

egce mantıklısı neyse o olması lazım o yüzden akıl kalpten daha mantıklı düşündürür.

• egce bunu yanıtladı.
          • egce bunu beğendi.

yesim631 her zaman zıt çarpışırlar çünkü bu ikili

elisaa48 kalp çok narin ya haklı olsan da onu dinlersen haksız duruma düşüyorsun🥹

duru78 evet ya kalp her zaman böyle çıtı pıtı bi organdır duygusal😊

egce öyle vala ama yapcak bişi yok keşke vicdansız olsak 😂

• egce bunu yanıtladı.

elisaa48 yok ya vicdanlı olmak herkese nasip olmuyor kolay kolay

egce duruma göre değişir. Her zaman kalbimi dinlersem yakarım gemileri ama sonra da pişman olabilirim. Bu yüzden önce aklımla olmuyosa sorun çözülmemişse kalbime sıra veririm sonuç 0 pişmanlık

• egce bunu yanıtladı.
                    • egce bunu beğendi.

egce degisiyo yaa hep aklımı dinleseydim ohooo 😅

• egce bunu yanıtladı.
                      • egce bunu beğendi.

egce ikisini asla bir arada yurutemiyorum hemen bir vijdan mahkemesi gibi birşey oluyor çözemedim ben hakli olduğum zamanlar zihnim sanki benimle oyun oynuyor gibi

• Düzenlendi

perimasali802_ kalbinin senini dinlemek istiyorsun sanırım ama aklın ağır basarak engelliyor bunu

egce Mutevazi olamicam oyleyimdir bu merhamet bunlara fazla bile

• egce bunu yanıtladı.