• Muhabbet
  • 11 ayı burda atesli postlar acibta Ramazan ayında sakin duran kızlar nerede?

mikissss, başlığı 11 ayı burda atesli postlar acibta Ramazan ayında sakin duran kızlar nerede? olarak değiştirdi.

mikissss Allah kabul etsin. Valla kudurukluk mod devam tek gündüz kudurukluk mod yok 🤣 oruçları sakatlamayalım iftar sonrası devammm

mikissss bizimde iftardan sonra başlıyor kudurukluk. Gerçi hamileyim tutamıyorum bende kocama sarıyorum hâliyle gündüz cevap bile veremiyor 😂😂 iftardan sonra başlıyor oda

mikissss Allah kabul etsin benimde fikfik modum kapandı eşimi yaklaştırmıyorum başında tembihledim ramazan bitene kadar yaklaşma diye 🤣

Bahtsizbedevi_ valla kocam 5 günlüğüne geldi tekrar gitti Kasım’da dün akşam beni tehdit ediyor seni yakaladigim yerde durmayacam diyor 😂😂😂

Kbranur65 benim eşimde bugün izin alacaktı oruçmusun dedi evet dedim ozaman hiç boşuna almayım gidim çalışim dedi gitti🤣

mikissss Allah kabul etsin valla bizde suanlik sakince uslu uslu duruyoruz zaten tartismistik sular yeni yeni duruldu hahahaha