incinmissindedi kayınvaliden ne iki yüzlüymüş ne içten pazarlıkçı evlerden ırak. Ama kocanın da aklı başında değilmiş. Aklını kullanabilse etki altında kalmaz. Sonuçta siz bir ailesiniz. Aile dediğin birbirine sahip çıkar korur kollar

incinmissindedi eşinin doğru insan olduğunu düşünüyor musun canım? Tek sorun doğum yaptığında kafan rahat olsun diye annene gitmen mi acaba? 3. Çocuk diyorsun hem de sabır diliyorum sana. Eşinle umarım yokuna girmeyecek şeyleri konuşup sonuca ulaştırırsınız çünkü bu kadar ilgisizlik değersizlikle bu hayatı yaşamak hele ki 3 çocukla çok zor.

vahsikelebekk umarım bu adamdan en kısa zamanda kurtulurum. Günaha giriyorum ama onun yüzünden karnımdaki bile doğsun istemiyorum 😣😣

Cansu-yu biri 47 diğeri 54 şimdi geldi aklıma hamüleliğim de kendime yaprak sarması yapıp atamadım dolabıma evlenen kaynımın da o zaman konuştuğu bir kız vardı ailesi tanışmaya gelicez demişler kaynanam oraya gittim bana diyor ki eee bir hafta sonu bize gelecekler sarmayı sen yap diğer eltin de tatlı yapsın dedi bende yapsam ben kendime edicem ayrıca elin şeyine kaçmadı 1 hafta varsa otur sar ben zaten kötüyüm demiştim zaten o kız da nasip olmadı 🤭

yrgn1mmy kullanamayınca benim adım fena oldu. 😂😂😂

incinmissindedi canım herkesin düşüncesi farklı ben yerinde olsam aldırırdım gakat sen kendi düşüncelerinr göre hayatına yön vermelisin.

vahsikelebekk 19 haftalık nasıl aldırıcam. Dünden beri üzüldüğümü hissediyor sanırım ilk defa dünden beri sürekli hareket ediyor ilk hareketleri bunlar 😓

incinmissindedi çok kafana takma herkes her şeyi söylüyorlar şu anda hamilesin üzme kendini 🌻 annem hep şey der boşver kızım söylensin dursun onu kullanmaya bak derdi

PiTi kız kullanılmıyor da bi bardak su istesem duymamazlıktan gelir bişi desem hiç ona dememişim gibi davranıyor, sevişmesini yapıp sonra eski kişi oluyor. İlk evlendigimde zorla kendi kıyafet vs alırdı bana son 1 yıldır zorla söylene söylene bişiler aldırıyorum

PiTi sabah msj attı 10da how are you diye cevap vermedim görüldü attım. Muhtemelen abim arayıp konuşmus

• PiTi bunu yanıtladı.

Cansu-yu teşekkür ederim bebeğim enayilik de master yapınca anladım bazı şeyleri yoksa bende az saf değildim uyuyan güzel bile bir öpücükle uyandı niye deyince uyanmasam daha çok öperlerdi demiş onun hesap bende uyanmasam daha çok öperlerdi yeter artık isteyen ağlaya ağlaya günlüğüne yazsın 😂😂😂

yrgn1mmy hahahah çok matrak birisin yaa insan senle yaşlanmaz nerde yaşıyorsun senn 😂