Kızlar bi dertle geldim
incinmissindedi maşallah 10 tane doğurmuş kaynanan tek mağrifetın doğurmak olmasın temizliğini kendin yap bebeğim demek lazım aslında 😤 bence yüz verme sen ona
hayatsevinceguzell yok asla taviz vermem bikac defa gittim yardıma işi bittikten sonra şu cümleyi kullandı "kimse bir bokumu yememiş. Bilmiyorlar dedi yüzümüze karşi. Dedim daha bok görürsün yardımı
PiTi vala sonra minnet ediyorlar ya inan böyle aglaya zırlaya da baksam kendim bakayım laflarını çekmiyeyim istiyorum. İnan bana hamileyken sadece 1 tabak yeşil zeytin istedim canım çekmişti. Nereye gitmişler her gece bizden yemek istiyordu diye söylemişler
seraydural98 ayn öyle gitmem vala
incinmissindedi kızları olmasa tek olsan olur ama kızları var onlar ne işe yariyo
seraydural98 onlar gelio yiyip içip yatip eve gidiyor 😅😅. Vala anneleri ekmek yapıyor onlar odada oturup sohbet fln ediyor
hayatsevinceguzell anca tövbe yarabbim köpek gibi doğurmuş eli kırık mi hamile kadına yardım etmesi gerekirken ondan yardım istiyor ne kadar doğru acaba
incinmissindedi ne desek bos bunca sacmaligin ustune 3. 👏👏👏 Ailesi dolduruyor adami onlardan cekip alman lazim ama zor hamileliğinde basla nazlanmalara lohusaliginda da devam et ayrica aile icinde catir catir soyle sana yapilmayip gorumcene yapilanlari sinirlerim bozuldu gorumcemle biraz benzerini ben yasamistim simdi ki aklim olsa catir catir o an herseyi soylerdim naziimi da yapardım ben 5 aylik hamile halimle tutup koltuklari kaldirip atarken gorumcem tv sehpasinin uzrrindeki tvyi kocasiyla indiremeyip esimi cagirmislardi oyle bi insandi al örnek sana yap aynilarini hizaya senn getir
Agzina sicani seviyor genelde. Bu koca tarafı
Sutlucikolati aynen kesinlikle katılıyorum👏 sıçan tatlı geliyo koca tarafına
Sutlucikolati 3. Covuk korunarak oldu 19 haftalık oldu hala kabullenemedim bu bebegi. Gerçekten sıçan tatlı geliyor
seraydural98 10 kere hamile kalmış doğum yapmış uykusuz geceler zart zurt çocuk büyütmüş onlara okey de temizlik yapnak mı zor yani
hayatsevinceguzell kız 10 tek deil 14 çocugu var ikizleri de 1 aylıkken vefat etmiş ikisi de
incinmissindedi maşallah kuluçkaya yatmış
hayatsevinceguzell 😂😂 ay bu halde de güldürdün ya