lgrth bizimki o kadar vala 🤷😅

lgrth iyiki de ama yakınımda kadar rahatsız ederler 🤣

lgrth tabi canım orası öyle 😂

hayatsevinceguzell yok asla taviz vermem bikac defa gittim yardıma işi bittikten sonra şu cümleyi kullandı "kimse bir bokumu yememiş. Bilmiyorlar dedi yüzümüze karşi. Dedim daha bok görürsün yardımı

PiTi vala sonra minnet ediyorlar ya inan böyle aglaya zırlaya da baksam kendim bakayım laflarını çekmiyeyim istiyorum. İnan bana hamileyken sadece 1 tabak yeşil zeytin istedim canım çekmişti. Nereye gitmişler her gece bizden yemek istiyordu diye söylemişler

• PiTi bunu yanıtladı.

seraydural98 onlar gelio yiyip içip yatip eve gidiyor 😅😅. Vala anneleri ekmek yapıyor onlar odada oturup sohbet fln ediyor

incinmissindedi ne desek bos bunca sacmaligin ustune 3. 👏👏👏 Ailesi dolduruyor adami onlardan cekip alman lazim ama zor hamileliğinde basla nazlanmalara lohusaliginda da devam et ayrica aile icinde catir catir soyle sana yapilmayip gorumcene yapilanlari sinirlerim bozuldu gorumcemle biraz benzerini ben yasamistim simdi ki aklim olsa catir catir o an herseyi soylerdim naziimi da yapardım ben 5 aylik hamile halimle tutup koltuklari kaldirip atarken gorumcem tv sehpasinin uzrrindeki tvyi kocasiyla indiremeyip esimi cagirmislardi oyle bi insandi al örnek sana yap aynilarini hizaya senn getir