incinmissindedi bana laf düşmez demesi kolay oluyor ama bence e nciyu yapmayacaktin çünkü ikincide yapan bunda da yapar ama sana kalmış insllhistedigin ilgiyi alirsin

lgrth yok kız daha çabuk hallolur 😅

Biyiklim benim kayınbaba biraz meraklı gezmeyi de seviyor her işin içinde olunca işler zorlaşıyor bakalım hele umarım beni yormadan işler çabuk biter 😂

incinmissindedi valla canım alıştırmaya çalış eşin konuşsun ikna etsinler arkadaşımın çocuğu durduysa her çocuk durur diyorum ben. Senin için çok zor olur yoksa bazen destek gerekir

lgrth hakket bu kayinbabalar niye bu kadar meraklı 🤣

lgrth değilsin değilsin de benim ki aşırı meraklı yanımda değil ama her gün arar napıyoruz diye 😂

lgrth bizimki o kadar vala 🤷😅

lgrth iyiki de ama yakınımda kadar rahatsız ederler 🤣

lgrth tabi canım orası öyle 😂

hayatsevinceguzell yok asla taviz vermem bikac defa gittim yardıma işi bittikten sonra şu cümleyi kullandı "kimse bir bokumu yememiş. Bilmiyorlar dedi yüzümüze karşi. Dedim daha bok görürsün yardımı

PiTi vala sonra minnet ediyorlar ya inan böyle aglaya zırlaya da baksam kendim bakayım laflarını çekmiyeyim istiyorum. İnan bana hamileyken sadece 1 tabak yeşil zeytin istedim canım çekmişti. Nereye gitmişler her gece bizden yemek istiyordu diye söylemişler

• PiTi bunu yanıtladı.