minikooo güzelim bence burçlarla alakalı bir durum değil ya libido meselesi bu kimisi çok düşkün kimisi de olmsa olur kafasında

ozlemozdemir ben tipik bir Aslan Burcuyu bütün özelliklerini taşırım libidosu hakkında ben fazlasıyla şehvetli biriyim ve genelde şehvetli olduklarını düşünüyorum 🤣keşke eşimde benim kadar şehvetli olsa oda tipik bir koç burcu 🙃🫠😐😐

hzrn1 bende spiral yok ama isteğim de hiç yok en son 2 hafta önce falan oldu sanırım o kadar unuttum

Bende aslan burcuyum cocuğum 18 aylık olana kadar yüksekti şimdi en son ne zaman gördüm hatırlamıyorum yorgunluktan libido falan kalmadı smsmdm

cananlcm hem erkek hem kadın için sordum ( ben teraziyim )

minikooo Terazi kadını olarak cevaplıyayım sekste kıyafetlere çok önem veririz eşini ya da partnerini kolayca etkisi altına alabilişr En çekici ve cinselliğe düşkün burçlardandır benceee

ozlemozdemir benim eşimde yengeç burcu libidosu tavan evlendiğim günden beri aynı 10 yıl oldu hala ilk günkü gibi libidosu her gün fikfik yapmadan uyumaz 🤭🤣ben ise yay burcuyum ben olsada olur olmasada olur kafasındayım🤭🤣

ozlemozdemir aynen öyle eşim fikfik yapar 5 10 dakka sonra tekrar kudurur bende daha demin yapmadınmı derim gülüyo yaptık diye bidaha yapmayakmı diyo🤣

ozlemozdemir ben olursa olur olmazsa olmaz kafasında olduğum için sık yapmayı pek sevmiyorum mesela bugün boşaldım diyelim ertesi günü tekrar yapsa boşalamam