selamnalykum kızlar ✌️
eskiden çok girerdim buraya özlemişm valla post açmayı :)
nerdesiniz eskiler , selam olsun yeniler 🥁😂😂
konumuza gelirsek :) ben hiçbir zaman zayıf biri olmadm hep balık etliydim :) ama artık kilom aldı başını gitti.. 78 kiloyum ve olmam gereken kilo max 60.
asla aç kalamıyorum sürekli bırseyler yemek istiyorum ve doymuyorum..
ama üç gündür şaşırtıcı bir şekilde yemiyorum :)
sahurda 3 hurma bir bardak ayran içiyorum ve gerçekten acıkmıyorum.. iftarda da çorba bol salata. 3 günde 3 kilo vermişim🤩🤩 şükürler olsun :)
zayıflamayı beceremeyenler beni çok iyi anlar ne kadar mutluyum :)
kızlar bedenimiz çöp değil ne yersek öyle şekilleniriz. kendimize bedenimize saygı duyalım, ve bayramda şıkır şıkır olmak için dur diyelim!! 🤣🤣
belki bir kaç
kişiye bile olsa motive olur diye post açmak istedim :)
bu arada iftardan sonra da..
1 soda
2 tane demlenmiş yeşil çay
1 adet tarçın, 2 adet karanfil…varsa kuyu kayısı 1 tane…
hepsini suya katıp sahura kadar içiyorum :)
inanılmaz ödem atıyor ✌️✌️
başarabiliriz bayrama kadar 7 kilo veririm diyorum ben 💪
zayıflıyoruz 🤩🤩🤩
bitterdelisi24s nerdesin sen bittterrr bitterrr😂 grubumuz hâlâ duruyor diyet grubumuz 😂 ama bizde hâlâ aynı duruyoruz yani kilolu djdj
bitterdelisi24s Bİtter nerdesin sen,
ben ayran değil hurma süt içiyorum geçen sene de öyle yapmştm ama ben ramazanda hiç kilo veremem 😂
Etipetito yaaaa 🤩🤩🤩 ay canlarım sizi görmek ne güzel 💕💕 tombulcum da yazmış :))
valla öyle bi sogudum sonra silindi falan giremedim .. ama gerçekten özlemişim sizi 🥰 grup duruyo mu 😂 helal olsun size:))
- Düzenlendi
TombulHatun uygulama silindi ya birdaha girmedim sonra siz aklıma geldiniz dedim bir gireyim :) sizi görmek çok güzel dedim belki onlarda gitmiştir ama :)) sen napıyosun :) modaretor olmalıydın bu kadar sadıklğa :) ama sende rahatsızlık vardı sanki dmi , zayıfladın mı hiç :)
bitterdelisi24s Bazen bize de geliyor soğukluk ama bırakmadık uygulamayı 😂
Evet evet duruyor grup bizde aynı duruyoruz hâlâ aynı 😂 şuan 73 kiloyum grupta 75 ti sanırım kilom
Ay yok grup yok bende çıkmışmıydım hatırlamıyorum çıkmışım demek ki 😂
bitterdelisi24s hoşgeldin tekrardan, kilolar kanayan yaramız. Bende 2 aydır diyetteyim. Diyet dediysem de kendimce yaptığım şeyler liste vs yok şükür gidiyor bu aralar durdu şimdi oruç bahanesiyle daha çok dikkat ediyorum sahurda sadece su içiyorum. Fark var şimdi adet oldum ama oruçlu gibi devam edicem.
bitterdelisi24s ben hiç değişmiyorum veriyorum alıyorum insülin direncim hala aynı düzelmedi üstüne b12 emilimi yokmuş vücudm b12 kabul etmiyordu helikobakter mi ne zıkkım çıktı endoskopi filan yapıldı sonra antibiyotik tedavisi filan b12 iğleri aman bir ara sürekli hastanedeydim, değerlerim ne alemde bilmiyorum 10 gün sonra filan gideceğim bakalım, Ama hala çok yemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum sürekli 😂
bitterdelisi24s şükürler olsun bitteri buraya döndüren kiloya😂
Etipetito 73 iyi değilmi boyuna göre :)
benim suan ki hedefim 72 sonra 65 sonra 60 inşallah 😂😂😂 yaşlanıyoruz yoruluyorum artık 😂😂
Etipetito aynen bende göremedim silindi demekki :))
SuVeAtes hosbuldum teşekkür ederim 🙏
bende adet olmaktan korkuyorum düzenim bozulur diye suan çok istikrarlı gidiyorum inşallah devam eder:) sadece su yeterli oluyor mu açıkmıyor musun
TombulHatun hadi ya çok geçmiş olsun nelerle uğraşmışsın :( allah sağlık versin gerisi hallolur .. doktor diyet yap falan diyor mu hani kilodan kaynaklı bir durum değil dmi
Eskobar ooo napıyorsun kız :))) bebişler napıyo :) bırakmamışsın sende burayı helal olsun :)
bitterdelisi24s Boyum 1.60 çok kilolu durmuyosun diyorlar ama sen onu bide bana sor 😂ben kilolu buluyorum kendimi ya şuan için hedefim 70 in altına inmek yeter ki 7 rakamını görmiyim :) daha sonra hedef inşallah 65 😂
bitterdelisi24s ilk günü zorladı sonrasında hiç zorlamadı. Zaten normal oruçta da zorlayan şey su oluyordu açlık olmuyordu. Bu şekilde deneyeyim dedim ve etkisini gerçekten gördüm. Ben de adet olmam diye bekledim ama oldum yine de şükrediyorum olduğum için, şu anda bir şey yiyemiyorum içmiyorum hatta akşama kadar bu şekilde ilerlemeye çalışacağım. Adet biraz zorlayacak ama ne kadar çok eksi o kadar çok iyi. Benim de vermem gereken en az bir 15 kilo var. Tabii o kiloyu verdikten sonra devam etmem gerekecek ama en az 15 şu anda
bitterdelisi24s sağol canım, yok canm kilodan kaynaklı değil bunlar yüzünden kilo vermem zorlaşıyor zaten ama pes etmeden diyet yapacaksn diyor, bi ara tak etti ameliyat olayım dedim gittiğim doktorlarn hiç biri önermedi bazen istikrarlı bazen bozuk yaşıyorum bir şekilde