bitterdelisi24s vahsikelebekk hosbuldum tesekkr ederim üslubun kimliğindir çok hoşuma gitti üslubunuz sizde hoşgeldiniz 🌹🌹 alıştım gibi çok şükür allah bozmasın :) böyle devam edersem 30 kilo bile verebilirim. ramazandan beri sıfır ekmek
vahsikelebekk bitterdelisi24s rica ederim o senin güzel düşüncen🫶🏼 Ekmek yoksa zaten bütün mesele çözülmüştür. Ek olarak kiraz sapı çayı da tavsiye edebilirim ya da sinameki otu da çok iyi bu konuda🌸
Etipetito bitterdelisi24s nasıl gidiyor bitter kaç kilo verdin Ben sahurda bir kase yoğurda salatalık doğruyorum limon sıkıp pul biber ekliyorum onun dışında hiç bişey yemiyorum ama hâlâ kilom aynı :( Kendimi şişkin hissediyorum günde bir kere yemek yiyorum ifatarda sadece
bitterdelisi24s incinmissindedi aman dikkt alınan kilo zor veriliyo :) allah düşmanıma vermesin bu derdi
bitterdelisi24s Eskobar birkere başladıysan bırakma da erken başlatmak eziyet bana göre. ben 3 yasna 2 ay kala başladım: iki gün altına yaptı üçüncü gün öğrendi :)
Eskobar bitterdelisi24s iki ucuda bklu değnek anlayacağın Pedegoğa sordum takmanı önermem erken başlamışsın dedi
pembeportakal bitterdelisi24s İnstada zullalle mutlu günler diye bir sayfa var aynı şeyleri daha o gün sabah yazmıştı istediğini yersen istediğini giyemezsin vücudunuz çöp tenekesi değil zayıflıyoruz filan diye hatta grubu var çok güzel detokslar filan paylaşıyor ismi zulalın aşireti diye o yüzden yazmıştım ana sanırım sadece tesadüf 😂😂
bitterdelisi24s vahsikelebekk kiraz sapı da çok duydum da hiç denemedim dukan birası yapıyorum o çok iyi geliyor nedense tatlı bile canım çekmiyor
pembeportakal bitterdelisi24s Bak belki işine yarar ben şuan emzirdiğim için tariflerini yapamıyorum ama çevremde yapıpta etkisini gören çok arkadaşım var 😂
Bahtsizbedevi_ Kızlar bana acil kilo aldıran ne varsa önerebilirmisiniz aşırı derecede zayıfladım ve almaya çalıştıkça dahada zayıflıyorum ne yapmam lazım 48 .9 kiloya düştüm ne yaptıysam alamadım help
bitterdelisi24s Bahtsizbedevi_ balık yağı kullan işe yarıyor iştah da açıyor hem. bide gece makarna ye yanında kola gazoz vs
bitterdelisi24s Etipetito 12 gün oldu değil mi ramazandan beri işte 3 kilo vermişim ama sıfır ekmek hiç ekmek yemedim :) daha çok vermeyi hedefliyordum ama dur bakalım bayrama daha var
Etipetito bitterdelisi24s Şeyy ben ifatarda bazı günler ekmek gerektiren yemekler olduğu için biraz yiyor olabilirim 👉👈
Etipetito bitterdelisi24s hergün tartıya çıkıyorum 😂😂 ama artık çıkmam dmnd Bende öyle düşünüyorum bence biranda gider bu kilo yani günde tek öğün yemekle kilo vermemek imkansız tatlı ve ekmek yesem bile arada dimi:)
bitterdelisi24s Etipetito hahah sen de benim gibi :) hergun kilo vericez sanki hergun tartılıyoruz :))
bitterdelisi24s Eskobar bencede bende hep diyorum dilimde tüy bitti :) arkadaşım 2 yaşında başladı ne yatak kaldı ne halı heryerbattı kaç kere dedim erken erken bazıları da int ediyor